Ankieta: Jesteś za utworzeniem nowego działu o PS3?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
100.00%
3 100.00%
nie
0%
0 0%
jest mi to obojętne
0%
0 0%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Dział PS3
Inaczej. Drakon do mnie napisał,ze uciążliwe jest trochę przenoszenie tych newsów i żebym w końcu napisał do kogoś,żebym mógł tam dodawać no i admin dał mi chwilowo tą rangę. Jak wybierzecie newsmanów, to zabierzecie mi ją i tyle.
Odpowiedz
Ty i Realinho byliście mocnymi kandydatami i ja dalej jestem za tym, jeżeli inni też to chyba fajnie byłoby awansować jeszcze drugiego kolegę. Inna sprawa, że mówiłem ci, żebyś odpuścił sobie pisanie newsów skoro newsmanem jeszcze nie jesteś/nie byłeś, a ty to olałeś, kombinujesz jak koń pod górę nie pierwszy raz.

Bart może pisać w strefie zamkniętej, bo widzę, że w ekipie jest moderatorem, którym w rzeczywistości nie jest ;]
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Tym bardziej,że afera z PSN.

JEżeli mogę coś dodać, to moim skromnym zdaniem myślę,ze najlepiej byłoby, gdyby było 3 newsmanów.

Moderuje podobno newsy w PS3.
Odpowiedz
Bart i Realinho newsmanami, nie moderatorami, brak dostępu do strefy zamkniętej, Drakon coś też pisze, ja i myślę, że Woocash czy ReV też mogą pomóc pisać newsy, takie jest moje zdanie, którego raczej nie zmienię.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Zgadzam się z tym, chociaż nei mam tu nic do gadania.

Aha, jeszcze jedno. Wykorzystam to,ze tutaj jest, Chciałbym, aby ekipa również zaangażowała się do tego.
Odpowiedz
A co myślicie o tym, żeby wysłać do ludzi tzw. masową prywatną wiadomość, gdzie byśmy wspomnieli o rozbudowie forum o ps1 i ps3? Myślę, że dużo osób mogłoby wtedy się zainteresować i zacząć udzielać mam nadzieję. Chodzi mi oczywiście o poinformowanie wszystkich użytkowników.

Odpowiedz
Jeśli mogę się znowu wtrącić. :P

Wysłałbym taką wiadomość na ps3elite.pl,że tutaj jest wszystko przeniesione. Może udałoby się odzyskać straconych użytkowników.
Odpowiedz
Usunąłem Barta jako moderatora newsów, i już nie powinien mieć dostępu do strefy zamkniętej. Odezwę się do użytkownika Realinho i jeśli jeszcze jest zainteresowany rangą newsmana to go awansuję. Ktoś przeciw?
Odpowiedz
Wystarczyło mu ograniczyć dostęp do strefy zamkniętej pozostawiając mu tego Redaktora na PS3, Realinho nie może razem z nim tego robić?
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Ja jestem za Realinho także myślę że 2 newsmanów będzie ok. Co do Bart'a to mimo że ma redaktora to nie może pisać w dziale newsów nie wiem czemu, w opcjach ma ustawiony dostęp i możliwość pisania sprawdzałem to kilkanaście razy.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz