Ankieta: Jesteś za utworzeniem nowego działu o PS3?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
100.00%
3 100.00%
nie
0%
0 0%
jest mi to obojętne
0%
0 0%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Dział PS3
Zostałem poproszony o stworzenie działu o tematyce PS3

Chcialbym sie dowiedziec co mysliscie na ten temat. Generalnie na poczatku chcialem stworzyc najwieksze polskie forum o PS2 i dzieki Waszej ciezkiej pracy sie udalo. Niemniej do tematyki PS3 podchodze z dystansem, poki co 50/50. Zobacze co wy napiszecie.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
jak wiecie jestem za i bardzo was będę nakłaniał do zrobienia działu o ps3.Jak pozwolicie będe go prowadził oczywiscie z waszą pomocą.A co sie tyczy tych userów co głosowali to podchodze do tego sceptycznie bo większość z nich ma wklad w forum tyle co wcale
Odpowiedz
A reszta? :)

Odpowiedz
Panowie aż tak ciężko się wypowiedzieć TAK lub NIE za pomysłem!
Odpowiedz
Ja jestem za, ponieważ coraz więcej ludzi przesiada się z ps2 na ps3, zaczną szukać sobie forum o ps3, a takim sposobem zatrzymamy ich u nas. Spodobał mi się pomysł jednego z użytkowników, by dział o ps3 to nie było przekierowanie na inne forum, ale by można było w nim normalnie zakładać tematy. Po wejściu w ten dział byłyby subfora Problemy, tematy ogólne, gry itd. i by się zwyczajnie w nim pisało. Co o tym sądzicie?
Odpowiedz
Jestem jak najbardziej za ale może byśmy już rozbudowali forum trochę bardziej i poszerzymy je o wszystkie liczące się platformy, mianowicie X360, PS3, PC i oczywiście stara ps2. Tylko wtedy przydało by się już zmienić adres forum. Każda platforma miała by swoich powiedzmy newsmanów, jakiś specjalistów od strony technicznej oczywiście po stosownym naborze i sądzę również że moglibyśmy zrezygnować z działu download, forum mogło by popierać akcje antypirackie tyle ode mnie.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Moim zdaniem X360 i PC nie powinno być !ma sie to tyle co nic do tego forum,co innego dział o konsoli PSP w tedy można mówić już że to forum o konsolach SONY,a co sie tyczy działu download to powinien on być
Odpowiedz
Xbox'a bym w to raczej nie mieszał by uniknąć tych głupich kłótni na temat która konsola jest lepsza, dodałbym tylko PS3. PC w ogóle mi nie pasuje do tego forum. To tylko moje zdanie, zobaczymy jak wypowie się reszta.
Odpowiedz
Jeśli chodzi o ogólne forum o tematyce gier na różne platformy to myślę, że jest to zbyt szeroki temat. Od strony technicznej trzeb aby zmienić silnik forum, zaopatrzyć się w mocny serwer i mieć w szeregach ekipę na odpowiednim poziomie. Generalnie mam pod to fajna domenę tj. born2play.pl ale nie wiem czy temat by nie zabił forum PS2.

Odpowiedz
nie kombinujmy na razie poszerzmy forum o dział ps3 no i może psp i zobaczymy co sie będzie działo
Odpowiedz