Ankieta: Jesteś za utworzeniem nowego działu o PS3?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
100.00%
3 100.00%
nie
0%
0 0%
jest mi to obojętne
0%
0 0%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Dział PS3
i jak będzie z tą rozbudowom forum?
Odpowiedz
No właśnie... Robimy coś w tym kierunku? Dodajemy jeszcze dział o PS3 czy sobie odpuszczamy? Bo nie jest tajemnicą fakt, że osobne nasze forum o PS3 nie ma się najlepiej mówiąc delikatniej, a i zainteresowanie PS2 spada z dnia na dzień, więc może PS3 ożywiłoby jeszcze bardziej forum i je podniosło. Doszłoby więcej userów, w końcu PS3 jest dalej na topie. Z tym, że trzeba by było już zrobić jakiś casting i dodać nowego moda czy dwóch (już niekoniecznie Jacka, który z polskim ma niemałe problemy) do tego nowego działu, w końcu PS3 to dość obszerny temat. Co o tym myślicie?

Widzę, że większość już się tak jakby wypowiedziała, ale no teraz tak bardziej konkretnie i rzeczowo. Dodałem ankietę jakby co.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Dobra to jednak myślę, że można by było poszerzyć forum o dział ps3 co do psp to nie wiem. I chyba by to najlepiej wyglądało że pod tematami od ps2 stworzymy to samo tylko do ps3, forum będzie trochę dłuższe ale co tam. Zrobimy nabór na modów ewentualnie może macie kogoś na oku to wystosuje się do tej osoby PW. Jako, że od niedawna jestem bezrobotny to mogę zająć się poszerzeniem działalności forum o działy ps3. Niech Woocash i Kratos się wypowiedzą co myślą o tym co napisałem i bierzemy się do roboty.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Modów ze dwóch przynajmniej by się przydało tak myślę. Najlepiej chyba będzie zapytać wprost na forum, potem razem wybierzemy dwójkę z tych, którzy się zgłoszą na jakiś okres próbny. Jak się sprawdzą to zostaną. Poza tym może jakiegoś newsmana jeszcze zatrudnić? Który w specjalnym dziale będzie zamieszczał jakąś określoną liczbę newsów dziennie, 10 czy 15.

Co do działów to sam nie wiem jak ma to wyglądać. Najlepiej chyba jeden dział, w którym moderatorzy zakładaliby po jednym temacie do tych najbardziej popularnych gier, podobnie jak jest teraz w dziale o PS1. Wtedy forum aż tak by się nie wydłużyło i nie zajmowało tyle miejsca. Drugi dział dałbym z newsami, problem z resztą. Na pewno jakiś osobny dział do problemów ze sprzętem i kolejny do internetu, o PSN, trofeach, ustawkach itp.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Piszę się na moderatora :) Mogę też prowadzić jakiś dział z poradami cfw/ofw, homebrew/emu/tutoriale etc.
Odpowiedz
Jestem za działem o PS3, i szczerze mówiąc widziałbym właśnie Drakona na miejsce Moderatora. Myślę że Kratos ma rację, dobrze będzie jak zrobimy działy podobnie jak w dziale o PS1, tylko dorzuciłbym właśnie "Newsy", bo na temat PS3 newsów nie brakuje, coś na temat internetu i tutoriale, jak coś to mogę się zabrać za rozszerzanie od zaraz.
Odpowiedz
Ja również jestem za Drakonem. Co do działów to Newsy, Gry (można zrobić poddział gry z PSN), Sprzęt, Internet, Tutoriale. Tak to chyba na razie wygląda, nie wiem co więcej.

Odpowiedz
CFW/homebrew?
help desk?
Odpowiedz
A co to takiego? Bo szczerze mówiąc mało mi to mówi, a chodzi o to, żeby forum było przejrzyste. Homebrew kojarzę, ale reszta to jakaś czarna magia ;D

Odpowiedz
Custom firmware - taki fmcb dla PS3 ;) Miliony osób na tym "jadą" :D
Odpowiedz