Propozycje nowych działow
Co do tego newsmana dałem tylko taka myśl ;P ale jak sądzicie że nie to ok, co do reszty działów to zostaną po staremu rozbudujemy tylko dział gry.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Kurczę, chłopaki nie załamujcie mnie. Jeśli chodzi o samą konsolę, to prawda: kiedyś coś się tu wspominało o jakiejś nowej wersji, tudzież jakiś nowy laser wyjdzie... ale gry nadal wychodzą i to o nich można by pisać newsy. Wystarczy spojrzeć na stronę gram.pl. Zarejestrujcie się tam i kliknijcie przy rejestracji na "Chcę otrzymywać tygodniowy newsletter serwisu gram.pl na mój adres e-mail". Od teraz, co tydzień będziecie dostawać maila z nowymi grami, które są do kupienia w serwisie i najważniejsze: PRE-ORDERAMI. O dziwo, PS2 też ma swój dział w PRE-ORDERZE. Znaczy to, że można zamówić grę, która jeszcze nie wyszła i otrzyma się ją wcześniej itd. Mi tam o to głównie nie chodzi. Chodzi mi o to, że co dwa lub trzy tygodnie są nowe gry w PRE-ORDER na PS2!!! Wciąż nowe gry wychodzą, do czego nie muszę was przekonywać. ;)
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Hmm [R]ay byś się pisał wrazie zgody reszty na posadę newsman'a??
Eh Ray nie chcę powątpiewać i wchodzić w Twoje kompetencje , ale spójrz jakie to gry wychodzą na PS2 , same crapy i nic nie warte popierdółki , w tej chwili 95 % newsów to są next-geny , ale jeżeli te 5 % Cię zadowala i rzeczywiście uważasz ,że bedzie o czym pisać to ja nie mam nic przeciwko . Zróbmy coś w końcu :D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
No tak ja dałem tylko propozycje co do tego newsmana;P ale jak [R]ay czuje się na siłach to czemu nie? z pewnością da to powiew świeżości na forum zawsze to coś nowego, a jak to nie wypali to można zawsze zaprzestać dodawania nowych newsów tylko niech inni się również wypowiedzą ;P
Eee, Kratos, wychodzą dobre gry jeszcze. :) Jeśli chcecie mógłbym zająć się newsami. W sumie kiedyś pisałem do Games Corner- zina o grach wszelakich, jak to się mówiło. Robiłem to jakieś 6 miesięcy- dla kogo, jak dla kogo, ale dla mnie to nie w kij dmuchał. Przez tą gazetkę nauczyłem się właśnie pisać. Więc jeśli mógłbym, to wbijam od zaraz i bez zastanowienia, więc o to się nie martwcie, boys. Tylko pod malutkim warunkiem: uporządkujcie to w końcu jakoś! :P

EDIT: sprawdziłem, jakie w tym tygodniu gry w pre- orderze i... zostałem miło zaskoczony. Na PS2, w najbliższym czasie wyjdą takie gry jak: Need For Speed: Undercover, Monopoly, Spider-Man: Web of Shadows, MotoGP 08. No i co, podoba się komuś? Bo mi tak, szczególnie Undercover i Monopoly- egranizacja znanej gry planszowej. No... ale to nie ten dział. :D Chciałem tylko się poprawić.
Pozdro.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Wbrew pozorom wychodzi jeszcze dużo tytułów na PS2 i wychodzić będzie, a ludzie grać będą. Czemu? Bo nie każdego stać na kupno oryginału na PS3.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Dobra to newsmanem zostanie [R]ay o ile czuje się na siłach jak nie to ogłosimy konkurs na forum na newsmana a tematy podzielimy tak
Dział GRY
podział Strzelanki(FPS, FPP, TPP)
Wyścigi
Sportowe
Strategie
Przygodówki
Bijatyki
Platformówki
Horrory
Inne
Reszta pozostaje bez zmian teraz proszę tylko to zatwierdzić i bierzemy się do roboty. Bo coś długo nie możemy dojść do ładu jak to ma wyglądać.
Pozdrawiam
No o ile będzie w każdym z działów więcej niż 10, 20 tematów to warto tworzyć taki dział. I nie wiem czy jest sens rozbijać strzelanki na kolejne podkategorie ;).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Już ja się o to postaram ,zeby było tyle tych tematów :D. Gier wyszło od groma i na pewno będzie o czym pisać. Co do stzrelanek to ReV chyba tak tylko napomknął i nie miał na myśli rozbijania tego działu na poddziały .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]