Sprawa regulaminu oraz problem co do 2-óch działów
Jest kilka dosyć palących kwestii, które przewijają się już od jakiegoś czasu i które przydałoby się uregulować. Po pierwsze - regulamin. Z tego, co widziałem i oblukałem to w tej chwili na forum obowiązuję 2 regulaminy (normalny i min czy coś takiego). Nie świadczy to dobrze o nas, bo skoro user ma problemy z przeczytaniem jednego to co dopiero z dwoma. Proponowałbym spiąć te 2 jakoś w jedną całość i poprzyklejać do stosownych działów. Następnie przydałyby się małe zmiany, głównie chodzi mi o uregulowanie sprawy ShoutBoxa. Większość pewnie wie, o co mi chodzi (linki, prośby o pomoc ws. PS2) i ja mógłbym te punkty do regulaminu odnośnie tego elementu forum sformułować. Co wy na to wszystko?

Następny problem dotyczy działów "Tematy ogólne i "Sprzęt". Pamiętam, że już kiedyś też się o to pytałem, ale no niestety, wstyd mi przyznać dalej nie widzę różnicy między nimi. I userzy chyba też nie, bo tematy, które mogłyby zostać założone w dziale "Sprzęt" zostają założone w "Tematach ogólnych" i odwrotnie. Chodzi mi konkretnie o określenie tego, co wchodzi w zakres jednego i drugiego działu. Jeżeli nie ma różnicy między tymi działami to lepiej je połączyć, tak myślę.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Sprzęt na moją logikę to są sprawy techniczne. Tematy ogólne to reszta.

Co do SB to znasz moje zdanie. Nie ma pomocy o PS2, nie ma kryptoreklamy(reflinków, reklamowania sklepów itp.). Oczywiście ja do linków z YT nic nie mam.

Ogółem na SB powinny być rozmowy o pierdołach, a nie.
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz