Propozycje nowych działow
W związku z tym, że w tym tygodniu czeka nas przeprowadzka na nowy serwer pomyślałem, że można ewentualnie zrobić małe zmiany na forum. Chodzi mi konkretniej o działy. Pomyślałem, że może dział gry zrobić zupełnie osobnym forum czyli

PlayStation 2
Gry
ps2forum.pl

Co o tym myślicie? Wszelkie sugestie i propozycje mile widziane ;).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Ja się zgadzam, a widziałbym to mniej-więcej tak:
PlayStation2
Gry(w dziale gry zrobić : strzelanki (FPS, FPP), strategie, rpg, wyścigi, przygodówki i jeszcze jakieś rodzaje gier oraz download, recenzje i kody a co do problemów to np dział Strzelanki: ogólnie o grach, błędy, problemy, ciekawostki i tak w każdej kategorii gier)
ps2forum.pl
oczywiście to jest tylko propozycja widziałem takie podziały na innych forach i myślę że jest to dobry podział. Co prawda trochę roboty było by z przenoszeniem już istniejących tematów ale powinniśmy się z tym szybko uporać mamy dużo modów ja też bym się tym zajął
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Taak zgadzam się , dobry pomysł .
PlayStation2 - tam by były głównie problemy techniczne typu nagrywanie , Swap oraz koniecznie Bazar
W grach to widziałbym takie poddziały ostatecznie : Strzelanki , Bijatyki , Przygodowe , Sportowe , Platformowe , Strategiczne , Inne ( czyli inne gatunki tu nie wymienione oraz wszelkie rankingi typu naj... ) . A co do tych podpoddziałów w tych poddziałach to tam rzeczywiście mogłyby być Ogólnie o grach , Problemy , Recenzje i nie wiem co jeszcze bo takie poddziały jak błędy czy ciekawostki leżałyby odłogiem , nic tam by się nie działo
No i 3 dział ps2forum .

To przenoszenie szybko by poszło , nie ma przecież pośpiechu , w kilka dni powinniśmy się wyrobić .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Hmm no to jak robimy z tymi nowymi działami? Może ustalmy jakie działy dodamy, niech 1 osoba się tym zajmie a reszta niech zacznie przenosić już istniejące tematy do odpowiednich działów? Ja mogę się zająć tworzeniem nowych działów tylko najpierw wszyscy razem ustalmy co zmieniamy.
Pozdrawiam
Najpierw niech ktoś coś zaproponuje i wspolnie wybierzemy najlepsze rozwiazanie.

No przecież ReV wyżej proponował jakie działy , ja proponowałem , teraz przydałoby się ,żeby reszta się wypowiedziała .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Chodzi mi o to żeby ktoś to konkretnie rozpisał ;) a nie ogólnie.

Dobra coś chyba zapomnieliśmy o tym pomyśle więc może ja to teraz rozpisze jeśli będziecie sądzić że coś powinno być inaczej to proszę wprowadzić korekty ;P
Dział GRY
podział Strzelanki(FPS, FPP, TPP)
Wyścigi
Sportowe
Strategie
Przygodówki
Bijatyki
Platformówki
do każdej z tych kategorii dodamy dodamy jeszcze Problemy, Recenzje, Ogólnie
i tak ostatnio jeszcze myślałem nad nowym działem tudzież subforum Newsy ze świata ps2 do tego byśmy wyznaczyli z nas bądź jakiegoś użytkownika forum na posadę newsman'a, chyba nie muszę tłumaczyć czym taka osoba by się zajmowała ;P
Czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam

Edit: podziałem mogę się ja zająć, niech tylko inni się wypowiedzą czy tak może być
ReV, trafiłeś w samo sedno. Jestem ZAAAAAAA! Bo już się nieco "bałaganek" porobił. Admin prosimy w miarę możliwości o podział tego działu. (Jeśli oczywiście wszystkim pasuje taki podział, jaki rozpisał ReV).
Pozdrawiam.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Dodałbym jeszcze Horrory oraz Inne . Co do tego newsmana to chyba nie bardzo bo PS2 już definitywnie umarło , może jeszcze coś pociągnie do końca roku .
A i jeszcze 2 działy inne typu Sprzęt i Bazar oraz Hydepark by się przydały.