Propozycje nowych działow
ja w sobote jade na groby;/
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Ja będę też w sobotę, gdzieś po godzinie 9.00. :P
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Dobra niech Kratos zajmie się przenoszeniem gier z na dział Strzelanki, Platformówki, Bijatyki, Horrory a [R]ay na Wyścigi, Strategie, Sportowe, Inne, Reckami i downloadem ja się zajmę. Jak już wszystko przeniesiemy to usuniemy poddział gry (ten stary ofcourse)

edit: mam problem do jakiej kategorii zakwalifikować GoW i Władce Pierścieni Powrót Króla pomoże ktoś ?:P
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Widzę, że już wszystko co do mnie należy to przeniesione... zostały tylko te Gry, Recenzje, Download, Problemy i Kody... dzięki temu, kto to zrobił. Byłem na forum od 9.00 do 14.00 i jakoś mi się popsuło, stan miałem z 31 października. W ogóle nie wiedziałem, co jest grane.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Ja to zrobiłem ale dział download jest w całości przeniesiony!, recenzje prawie całe oraz zacząłem przenosić Problemy zajmij się tym czym możesz bo nie wiem kiedy Kratos będzie a ja zaraz wychodzę także dziś już nie dam rady nic zrobić
Lipa panowie - koniec weekendu a dział Gry nieprzeniesiony. Jest jeszcze trochę czasu, ale chyba nie da się tego skończyć. U mnie ekipa ma minusa niestety :(. Kumam, że jest przerwa ze względu na "święto", ale mogliśmy umówić się na inny termin. Jutro chciałbym otworzyć forum i nie mogę ;(.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
No ja właśnie co zdążyłem to przeniosłem, a reszta chyba nie miała dostępu do neta
Sory guys , ale przez cały weekend nic nie zrobiłem bo nie mogłem . Nic nie widziałem oprócz tego komunikatu , teraz dopiero mam wgląd w to wszystko.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Ja miałem wgląd przez jakieś 20 minut, a potem, gdziekolwiek nie kliknąłem, miałem tylko jeden, durny komunikat. Oczywiście zalogowany na konto byłem...

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Apropo to mam jeszcze małe pytanko . Czy można by , chociaż dla moderatorów wprowadzić taką opcję jak nowe posty , bo teraz z tymi działami trochę trudno o skuteczną pracę i można się pogubić :D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]