Propozycje nowych działow
Aha no to spoko. Trzeba będzie zamknąć forum dla ludzi i zrobić w takim razie porządek. W weekend by Wam pasowało?
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Mi tam obojętnie kiedy i mam jeszcze małą uwagę - średnio co kilka dni "znikają" mi wszystkie posty i tematy powiedzmy sprzed 1 miesiąca . Na drugi dzień wracają z powrotem . Dało by się to jakoś sprawdzić i ewentualnie naprawić ?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Mi weekend pasuje i ja mam również małe problemy przez około pół dnia nie widzę nowych postów tematów widzę wszystko z przed miesiąca a w godzinach wieczornych do rana mniejwięcej działa wszystko dobrze no i już od dawna nie mogę się normalnie logować tylko szybkie logowanie u mnie działa a robiłem już 3x formata

Edit: tak Kratos to było tylko "napomknięcie" ;P Strzelanek nie chciałem tak dzielić ;P
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Weekend jak najbardziej OK, podajcie tylko ewentualny dzień, bądź coś takiego.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Wydaje mi się ,że to raczej trochę więcej pracy niż nam się wydaje , weekend wypada przeważnie sobota-niedziela , więc ja bym w tych dniach spodziewał się tych zmian . Trzeba by poinformować całą resztę ,zeby nie było krzyków i lamentów ,ze "im nie działa forum " .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

OK zaraz wrzucę info na stronę główna.

No dobra mamy termin kiedy się tym zajmiemy ale chyba musimy się jeszcze podzielić zadaniami czyż nie? żeby nie było że kilka osób nagle te same tematy przenosi i im znikają.
Rev jako szef zrób rozpiskę ;) - polecenie służbowe :D

No dobra :P no to ja stworze na początek nowe działu oczywiście narazie starych nie usunę, teraz niech mi napiszą wszyscy którzy będą mogli pomóc tzn którzy będą w sobotę przy kompach to jakoś podzielimy kto jakim działem się zajmuje.
No ja mogę być , znaczy będę w sobotę . Jeszcze nei wiem o której ale na pewno będę .