Nowy moderator?
Po raz kolejny odezwał się do mnie Sobek. Co Wy na to aby pomagał przy moderowaniu forum?
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Moje zdanie się nie zmieniło i nadal uważam ,że 3 czy 4 moderatorów w pełni wystarcza. Jeżeli on jest taki nachalny to ja dałbym mu bana :D Powtórzę się ,ale można by dorobić nową rangę - VIP czy Przyjaciel i nagrodzić ją oprócz niego jeszcze kilku wiernych użytkowników.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Z tym przyjacielem to spoko pomysł ;), myślę że można coś takiego zrobić. Rev zajmiesz się tym? Utworzeniem rangi i przyznaniem wybranym userkom?
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
hmm to może te range nazwiemy VIP co? wg mnie to jest najodpowiedniejsze tylko którym userom dać te range prócz Sobkowi??
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Ja bym jeszcze dał tą rangę użytkownikowi Woocash88 . Tak w sumei to mało jest osób , które naprawdę coś robią i sie udzielają regualrnie . Miejmy nadzieję ,że po wprowadzeniu tej rangi sie zmobilizują :D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
no dobra jak ktoś będzie mieć jakieś propozycje co do czyjeś kandydatury to proszę pisać a no i co z tym nesmanem w końcu z tego co wiem to [R]ay się zgodził więc trzeba by było zrobić nowy dział i [R]ay mógłby pisać ;P a ranga newsmana mogła by się nazywać np Redaktor tak jak to widziałem na innych forach ;)

Edit: Woocash88 i Sobek dostali już range VIP
Odpowiedz
Właśnie napisał do mnie Rafi z pytaniem, jak może się starać o rangę Recenzenta... No właśnie, ta ranga to świetny pomysł! Co wy na to? Aha, tylko nie mówcie, że ranga VIP wystarczy. Wiecie dlaczego? To proste: aby użytkowników do czegoś "wykorzystać" trzeba zrobić 1 krok. Gdy daliśmy rangę VIP- użytkownicy zaczęli zakładać nowe, fajne tematy. To wychodzi na plus dla wszystkich- możemy w nich podyskutować na wiele ciekawych tematów. Więc, co za tym idzie, jeżeli chcemy zabłysnąć masą recenzji na stronce, musimy wykonać tylko 1 rangę. Jak już damy 1 userowi to i kolejni będą ją chcieli mieć, bo będą wtedy "sławni". Genialne, nie? ;)

EDIT: Wiem, że to dziwnie brzmi...
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Hmm ja jestem jak najbardziej za ;)
Odpowiedz
No to jak już administrator jest za to się dobrze zapowiada. :D
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
No pomysł bardzo dobry ;)
Popieram
Odpowiedz