Które filmy oglądałeś najwięcej razy?
Jaki film, dlaczego akurat ten i jaką mniej więcej ilość razy.

You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Najwięcej razy oglądałem film pod tytułem " RRRrrrr!! " chyba z pięć razy, a dlaczego ? po prostu tak wyszło, najpierw oglądałem sam potem z kimś, jeszcze z kimś i tak dalej. Za każdym razem świetnie się bawiłem, według mnie znakomita komedia, niewiele pamiętam bo trochę lat już minęło odkąd ją oglądałem.

Pozdrawiam
Odpowiedz
"Leon Zawodowiec", "Kill Bill" i "Requiem dla snu". Każdy z nich obejrzałem przynajmniej kilka razy i za każdym razem zachwycały tak samo. "Leon zawodowiec" za świetnych aktorów, klimat i fabułę, "Kill Bill" w sumie za to samo. Po prostu kocham te latające kończyny i tryskającą krew. A "Requiem dla snu" za to, że cholernie daje do myślenia i za grę aktorów.
I bym zapomniał o "Kevin sam w domu", którego oglądałem chyba najwięcej razy bo co roku leci w Polsacie.
Odpowiedz
Nie wiem pewnie jakieś 60 Sekund albo inny Kevin. Ale z takich rozsądniejszych tytułów, no to Se7en, wiadomka że to film na raz, aczkolwiek nawet po dwóch razach, nieźle wkręcał. 8 Mila swego czasu też była katowana sporo razy, za co nie trzeba pisać.

Odpowiedz
Jeszcze "Zielona mila", którą oglądałem też gdy tylko leciała w telewizji.
Odpowiedz
Ja najwięcej Matrix i Stalowi Gigant (bajka, jest ona fenomenalna, polecam obejrzeć)
"Master of Puppets im pulling your strings... Twisting your mind and smashing your dreams"
Odpowiedz
Najwięcej razy to bez wątpienia "Kevin Sam w domu" oprócz tego to "Świt żywych trupów (2004) jakieś 4 razy, "Świt żywych trupów (1978) jakieś 3 razy, "Saw 2" jakieś 3 razy, "Resident Evil" jakieś 5 razy, "Resident Evil-Apokalipsa" jakieś 3 razy, "Resident Evil-Zagłada" jakieś 3 razy, "Krwawa Uczta" 2 razy, "Wzgórza mają oczy" 2 razy. Uwielbiam horrory to jest mój ulubiony gatunek filmowy te film, które tu oglądałem oprócz Kevina (tradycja) to kilka moich ulubionych filmów kina grozy, które obejrzę jeszcze niejednokrotnie :)
"Seks z żywymi ludźmi nie jest zbyt dobry, bo zawsze mogą wstać i sobie pójść." -J.D

"Kiedy widzę piękną dziewczynę , myślę o dwóch rzeczach. Pierwsza myśl: być miłym , Druga myśl: "Ciekawe, jak jej głowa wyglądałaby nabita na kij" - E.G
Odpowiedz
Kevin sam w domu i w Nowym Jorku i Garfield ;d Kevina oglądałem jakieś 20 razy z powtórkami następnego dnia, a Garfielda codziennie po 2,3 razy jak wróciłem ze szkoły ;d ahh ;)
[Obrazek: 7497dda9efbf2c736a0d29cb70aca7a6.gif?1326146433]

[Obrazek: 30tmmat.png]

[Obrazek: rafael_nadal_sig_by_luminordesigns-d3er1e9.png]
Odpowiedz
Kevin ileś tam razy oglodnołem film "Race" 7 razy Jak Rozpetałem IIt wojne Światowom 10 razy
[Obrazek: leethax.gif]

"Nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone..." - Al-Mualim, rok 1190 n.e.

Odpowiedz
Nie wiem czy to się liczy ale najwięcej razy hmmm sam nie wiem ile ale 30razy przynajmniej "Into the Blue".Film bardzo dobry na zasypianie ... :D
Odpowiedz