nowy admin
Tego nawet ja nie wiem. :O Może ktoś z adminów się pomylił i udostępnił nie temu, co potrzeba.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Tej randze również swego czasu nadaliśmy dostęp tutaj. Z tego co widzę to Generic pasuje, a Woocash88 może spróbować, sądzę że Woocash był by w takim razie odpowiedni jak się nie spodoba ci się ta posada bądź jej nie podołasz to zrezygnujesz i wtedy zrobi się otwarty casting na nowego admina może z poza forum nie wiem, musimy też poznać zdanie "admina". Ogólnie niema czego się bać to jest proste jak budowa cepa wystarczy czytać. Myślę że nadamy Woocashowi odpowiednie prawa przez parę dni zapozna się z wszystkim i wtedy zdecyduje czy chce być dalej czy nie oczywiście przez ten okres dalej będę adminem i będę służył pomocą zawsze kiedy będę mógł bo nie mam dostępu do neta codziennie, no ale jak mówiłem niech najpierw "admin" się odniesie do całego pomysłu.

Edit: Myślałem że jest to uploader, sprawdziłem w opcjach i zwykli użytkownicy nie mają tu dostępu to musi być jakiś błąd może spowodowany ostatnimi update'tami.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Już pisałem że admin dodał mnie do grupy Redaktor i tak jakoś mam dostęp. -.-
Odpowiedz
I co taki redaktor robi na ten przykład?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Eeee nie masz nadanej rangi redaktora dziwne trochę swoją drogą redaktor miał pisać newsy

Edit: Poprawiłem i teraz jesteś już redaktorem tylko trochę dziwne chyba już jakiś czas temu dostałeś te rangę a jakoś nie widziałem ani 1 newsa od ciebie.
Odpowiedz
Ja pisze tutoriale :> A rangę mam od wczoraj dopiero.
Odpowiedz
Ale Redaktor pisze newsy, a nie Tutoriale. W dodatku nie związane z PS2(drukowanie okładki).
[Obrazek: 4323df4.png]
[Obrazek: 507271.gif]

Nie pomagam na GG i PW!
Odpowiedz
I nie wiem gdzie pisałeś o tym już, chyba adminowi w pw :p Moim skromnym zdaniem to takie nadanie tytułu jest raczej niesprawiedliwe. Nie chcę oczerniać tutaj nikogo, ale podczas kiedy my debatowaliśmy komu dać tego redaktora (pamiętam, że Killer mocno się o niego starał) admin ot tak od ręki przyznał ten tytuł tobie bizzard. Bez żadnego uzgodnienia z nami, bez żadnych przesłanek co do tego (bo chyba najpierw napisałeś tę pw jak się domyślam, a potem dopiero napisałeś tego kontrowersyjnego tutoriala). Ale no stało się xD Pozostaje tylko mieć nadzieję, że tego nie spieprzysz.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Dostałem redaktora bo chciałem pisać tutoriale, a chyba pisanie tutoriali to nie jest takie ekskluzywne zajęcie żeby debatować nad tym?
Odpowiedz
Odpowiem pytaniem na pytanie - napisanie jednego tutoriala to nie jest chyba aż tak ekskluzywne zajęcie, żeby od razu rangi za to przyznawać, prawda?

Ale dobra, ja już swoje zdanie wyraziłem i czekam na owoce twojej pracy.

Odpowiedz