Liczba postów: 821
Liczba wątków: 55
Witam,
ostatnio jak zauważyliście/bądź nie mało zajmuje się forum, mam po prostu mało czasu, a za parę dni przeprowadzam się do trójmiasta i przez jakiś czas nie będę mieć neta więc sądzę że należałoby komuś przekazać pałeczkę. Osobiście najchętniej bym oddał władze Woocashowi bądź Genericowi najbardziej oczywiście liczy się zdanie "admina" ale piszcie też kto waszym zdaniem nadawałby się najbardziej no i czy wytypowane osoby zgadzają się na takie coś.
Pozdrawiam
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
04-02-2010, 16:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2010, 17:08 przez The Boss.)
Naprawdę nie dasz rady? Kurde, to szkoda, bo jako admin sprawowałeś się naprawdę dobrze, jak cię poprosiłem o utworzenie jakiegoś działu, to nie minęło pięć minut i był gotowy. Ogólnie trzymałeś forum w porządku, w czasie nieobecności admin'a. No nic, ale to przecież nie pożegnanie, twoja sprawa. ;-) Popieram cię w kwestii przekazania uprawnień administratorskich Woocash'owi88. On jak najbardziej nadaje się na admina, chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 2
Woocash88 na prezydenta !!! tzn admina ;P według mnie też najbardziej pasuje na to stanowisko.
;]
Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 17
06-02-2010, 04:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2010, 04:35 przez Woocash88.)
Dzięki, fajnie byłoby być administratorem/operatorem tego forum, ale niestety ja mam zbyt małe doświadczenie w operowaniu forum, a nie chcę mieć rangi dla szpanu, więc niestety ja odpadam.
Ale miło, że pomyśleliście o tym by mnie wrzucić na te stanowisko, no ale cóż, nie dawałbym rady, potrzebowałbym kogoś kto by mi wszystko pokazał, a to na pewno nie jest kwestia paru dni.
(04-02-2010, 17:06)9osiol9 napisał(a): Woocash88 na prezydenta !!!
Na tym stanowisku też by było fajnie ;D
Ps. Chciałbym by GENERiC się wypowiedział, czekałem aż się wypowie, ale się nie doczekałem, on też został wytypowany.
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
Takie doświadczenie jak masz w zupełności wystarczy. ;-) Nie jest to kwestia kilku dni, myślę, że w dzień byś się ze wszystkim połapał i byłoby dobrze. MyBB nie jest aż tak trudne i korzystasz z (chyba) wygodnego panelu do operowania. Łukiemu się chyba najzwyczajniej nie chce i się wykręca. No cóż, jak tak sprawy stoją, to nic raczej nie poradzimy. ;P
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Liczba postów: 1988
Liczba wątków: 39
To się ja wypowiem teraz.
Po 1: nie zawsze mam czas na wejście.
Po 2: nie chcę mieć potem przesrane w razie czego, jak coś spie****(choć wiele miałem fora, no ale to co innego).
Po 3: MyBB nie znam nic.
Po 4: myślę, że jednak Woocashowi się to należy. Poza tym na tym forum jest dłużej niż ja. Myślę też, że to jest najsensowniejszy punkt.
So, swoje zdanie powiedziałem.
Nie pomagam na GG i PW!
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Moje zdanie może być w tym temacie w sumie mało ważne, bo nie potrafię ocenić który z tej dwójki lepiej nadawałby się do zajęcia stanowiska admina. Jeżeli nie chcecie (mówię tu do Woocasha i Generica) czy naprawdę nie czujecie się na siłach, żeby przyjąć to stanowisko to myślę, że trzeba będzie szukać kogoś z zewnątrz, zrobić casting na innych forach czy stronach, nie może być tak, że nie mamy admina. Ale no mówię - najpierw fajnie by było poznać ostateczne zdanie obu kandydatów, Pewne jest, że tego admina trzeba w jak najszybszym czasie wybrać.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 17
No ja tak jak mówiłem, chciałbym być, czas mam, często jestem na forum, ale mam małe doświadczenie. Mogę być na próbę przez kilka dni bym oswoił się z obsługą, potem wspólnie stwierdzimy czy dam radę. Jeżeli chcecie.
Liczba postów: 129
Liczba wątków: 4
Jeżeli już ma być nowy admin to zdecydowanie Woocash!! :>
Liczba postów: 1988
Liczba wątków: 39
A jakim cudem on ma dostęp tutaj?
Nie pomagam na GG i PW!