god of war ruchome ściany
mam problem przepłynąć przed ruchomymi ścianami pod woda ,macie jakiś sposób bo mnie już szlak trafia:(
Odpowiedz
(12-12-2009, 16:09)meo14 napisał(a): mam problem przepłynąć przed ruchomymi ścianami pod woda ,macie jakiś sposób bo mnie już szlak trafia:(

spowolnij czas ,musi byc posag i trzyma cos zielonego w dloni (jak pamietam), albo wyszczel do przodu ,taka opcja jak przy kopaniu glazów
Odpowiedz
no niestety nie ma spowalniacza tam,dopływam do jednego zagłębienia czekam aż ściana przejedzie i potem próbuje dalej ale mnie zawsze dogania ,oczywiście wystrzelam do przodu :(,może ktoś ma save zrobiony za tym etapem to chętnie bym skorzystał bo mnie szlak zaraz trafi ,gra super ale te niektóre rzeczy to mnie wpieniają.
Odpowiedz
Ja pamiętam też z tym miałam problem ale w końcu udało się,próbuj tak wystrzeliwać do przodu że jeden raz za drugim,i jak najbardziej po prostej linii ,wtedy zdążysz:)
Jak dla mnie to jest jedna z najlepszych gier ;)
Odpowiedz
(13-12-2009, 14:02)meo14 napisał(a): no niestety nie ma spowalniacza tam,dopływam do jednego zagłębienia czekam aż ściana przejedzie i potem próbuje dalej ale mnie zawsze dogania ,oczywiście wystrzelam do przodu :(,może ktoś ma save zrobiony za tym etapem to chętnie bym skorzystał bo mnie szlak zaraz trafi ,gra super ale te niektóre rzeczy to mnie wpieniają.

pomylilem sie z tym spowolnieniem ,bo to w drugiej czesci ,a pierwszej ,nie pamietam :rolleyes: dasz rede , pewnie to jakas bzdura jak zwykle, tyle by cos do glowy wpadlo i bedziesz sie smial,ze to takie proste bylo;)
Odpowiedz
Możesz pokazać, w którym to jest dokładnie miejscu? Chętnie pomogę. Co do save'ów to masz je tutaj.
Odpowiedz
chętnie bym pokazał w którym to jest miejscu ale nie wiem jak:D
Odpowiedz
To jest tam pod woda,gdzie gonią Cie takie kolce?i taka jedna wnęką aby się schować?
Tam tylko te "wystrzelenie siebie" działa-głownie chodzi o szybkość
Odpowiedz
tak pod woda wpływa się w taka dziurę przed posągiem i płynie na lewo a tam szybko gonią takie [ściany- kolce ]za cholerę nie mogę tego przepłynąć:(
Odpowiedz
heh to tylko cierpliwości życzę i powodzenia może w końcu się uda:)
Odpowiedz