Liczba postów: 266
Liczba wątków: 32
Witam
Kupił ktoś tego pada?
http://www.aliexpress.com/item/For-PS2-w...eb201560_1
Feedbacki całkiem dobre, a cena aż kusi :cool:
Liczba postów: 277
Liczba wątków: 50
Jeśli chcesz go po tygodniu wyrzucić na śmieci to kupuj. Jedynymi rozsądnymi padami są oryginalne Sony, a jeśli chcesz bezprzewodowy to tylko logitecha.
Liczba postów: 2176
Liczba wątków: 71
Za dziesięć dolców. Żałosne.
W tej cenie masz oryginalnego DualShocka 2 od Sony.
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 25
Na allegro też takie są, cena niska, można wypróbować ale na pewno nie wytrzyma długo.
Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
Discord: Michal_burnout#5434
Królowa jest tylko jedna...
16-01-2016, 17:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2016, 17:30 przez tomas1395.)
Ludzie, ja chcę drugiego pada. Mam oryginalnego Sony, ale z ciekawości wziąłbym tego z ali, który jest bezprzewodowy, ale lepiej zrugać wszystko, co nie ma boskiego znaku Sony na zdjęciach.
(16-01-2016, 14:57)norton9988 napisał(a): Jeśli chcesz go po tygodniu wyrzucić na śmieci to kupuj. Jedynymi rozsądnymi padami są oryginalne Sony, a jeśli chcesz bezprzewodowy to tylko logitecha.
Poczytaj feedbacki. Gdyby tak było to dominowałyby negatywne. Kolejny uprzedzony do chińczyków, których produkty nosisz na sobie codziennie i używasz.
(16-01-2016, 15:39)Michal_burnout napisał(a): Na allegro też takie są, cena niska, można wypróbować ale na pewno nie wytrzyma długo.
Żebyś się nie zdziwił, ile wytrzymują pady z aliexpress. Niektórzy nadal myślą, że mają oryginalne pady od X360 z allegro :cool:
A poza tym, te bezprzewodowe na Allegro to nie są te z aliexpress.:cool:
Liczba postów: 1168
Liczba wątków: 40
16-01-2016, 17:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2016, 17:34 przez Spaidi.)
Koledzy Ci powiedzieli dobrze, najlepsze pady do konsoli SONY to pady SONY xD
Ale widze, ze oczekujesz potwierdzenia od nas.
Wiec udzielam ^^
Bierz tego pada bezprzewodowego i graj !
A co to nas obchodzi :)
Liczba postów: 1017
Liczba wątków: 0
Miałem kiedyś takie 2 pady foto
były ogólnie podobne do tego z ali z tym że miały logo dragonplus. O dziwo jakość plastiku była dużo lepsza niż w oryginalnym DS2, nic nie skrzypiało, było czuć że plastik jest gruby i dobrze spasowany. W tym miejscu kończą się zalety, analogi były strasznie czułe, ciężko było w cokolwiek grać, po jakimś czasie zaczęły skrzypieć i ściągać w jedną stronę. Także nadawały się już tylko do gier z PSX, ale też długo nie podziałały bo w końcu nadajniki padły i już się nic nie dało z nimi zrobić. Skoro już tak bardzo chcesz tego pada to kup na allegro, w końcu to te same pady i cena taka sama. Liczę na jakąś recenzję po kilku tygodniach używania :)
PSX, Xbox, PS2, X360, PSP, GC, Wii, MD, PS TV, SNES, Famiclone, DC, GBA, PS4, DS, PS3, 2DS, XSX
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 3
Dobrze Ci radzą , jeżeli już szukasz bezprzewodowego pada polecam firme Logitech ewentualnie MadCatz. Poszukaj na olx czasami można dostać za śmieszne pieniądze a nawet mocno wyeksploatowany Logitech dłużej posłuży niż chińska tandeta. Tylko raz zakupiłem na allegro tą imitacje pada bo tak jak pisze wyżej kolega po kilku miesiącach a może nawet tygodni sam go wyrzucisz na śmietnik. U mnie wytrzymał aż 3 miesiące a grałem naprawdę sporadycznie.
It appears the game is over before it even begins
(16-01-2016, 19:13)tomx1989 napisał(a): Miałem kiedyś takie 2 pady foto
były ogólnie podobne do tego z ali z tym że miały logo dragonplus. O dziwo jakość plastiku była dużo lepsza niż w oryginalnym DS2, nic nie skrzypiało, było czuć że plastik jest gruby i dobrze spasowany. W tym miejscu kończą się zalety, analogi były strasznie czułe, ciężko było w cokolwiek grać, po jakimś czasie zaczęły skrzypieć i ściągać w jedną stronę. Także nadawały się już tylko do gier z PSX, ale też długo nie podziałały bo w końcu nadajniki padły i już się nic nie dało z nimi zrobić. Skoro już tak bardzo chcesz tego pada to kup na allegro, w końcu to te same pady i cena taka sama. Liczę na jakąś recenzję po kilku tygodniach używania :)
Piszę jeszcze raz-ten pad, którego podałem w 1 poście to nie jest ten z Allegro. Nie ma ich w ogóle na aukcjach.
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 25
16-01-2016, 19:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2016, 19:56 przez Michal_burnout.)
(16-01-2016, 17:26)tomas1395 napisał(a): Poczytaj feedbacki. Gdyby tak było to dominowałyby negatywne. Kolejny uprzedzony do chińczyków, których produkty nosisz na sobie codziennie i używasz.
Żebyś się nie zdziwił, ile wytrzymują pady z aliexpress. Niektórzy nadal myślą, że mają oryginalne pady od X360 z allegro :cool:
A poza tym, te bezprzewodowe na Allegro to nie są te z aliexpress.:cool:
(16-01-2016, 19:31)tomas1395 napisał(a): Piszę jeszcze raz-ten pad, którego podałem w 1 poście to nie jest ten z Allegro. Nie ma ich w ogóle na aukcjach.
Wszystko z chin, to prawda, ale jakość różna. A skąd wiesz jaki dokładnie przyjdzie jak zdjęć nie ma za wiele, jedno i to nie widać nawet napisów na przyciskach. Taki jest na allegro Dla mnie podobny, 33zł z wysyłką. Sam chciałem taki zakupić na próbę.
Przyjrzałem się i masz racje, są inne- ma napis "mode" a ten z alexpress "analog" ale kto wie jaki przyjdzie...
Kliknij na te jedno zdjęcie z aliexpress, zobacz przypis z boku po prawej, też jest do X360 :P
"Description
Original For Xbox 360 wireless controller gamepad for Xbox 360 game... "
Czyli to może być ten wytrzymały :) Kup i sprawdź, daj nam znać, na pewno znajdą się chętni jeśli pad będzie ok.
Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
Discord: Michal_burnout#5434
Królowa jest tylko jedna...
|