PS2 bezprzewodowy pad z Ali
Witam

Kupił ktoś tego pada?

http://www.aliexpress.com/item/For-PS2-w...eb201560_1

Feedbacki całkiem dobre, a cena aż kusi :cool:
Odpowiedz
Jeśli chcesz go po tygodniu wyrzucić na śmieci to kupuj. Jedynymi rozsądnymi padami są oryginalne Sony, a jeśli chcesz bezprzewodowy to tylko logitecha.
Odpowiedz
Za dziesięć dolców. Żałosne.

W tej cenie masz oryginalnego DualShocka 2 od Sony.
[Obrazek: senna1.png][Obrazek: Makaveli0160.png] [Obrazek: senna%202.png]
Odpowiedz
Na allegro też takie są, cena niska, można wypróbować ale na pewno nie wytrzyma długo.
Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...

Discord: Michal_burnout#5434

Królowa jest tylko jedna...

[Obrazek: PS2.jpg]
Odpowiedz
Ludzie, ja chcę drugiego pada. Mam oryginalnego Sony, ale z ciekawości wziąłbym tego z ali, który jest bezprzewodowy, ale lepiej zrugać wszystko, co nie ma boskiego znaku Sony na zdjęciach.

(16-01-2016, 14:57)norton9988 napisał(a): Jeśli chcesz go po tygodniu wyrzucić na śmieci to kupuj. Jedynymi rozsądnymi padami są oryginalne Sony, a jeśli chcesz bezprzewodowy to tylko logitecha.

Poczytaj feedbacki. Gdyby tak było to dominowałyby negatywne. Kolejny uprzedzony do chińczyków, których produkty nosisz na sobie codziennie i używasz.

(16-01-2016, 15:39)Michal_burnout napisał(a): Na allegro też takie są, cena niska, można wypróbować ale na pewno nie wytrzyma długo.

Żebyś się nie zdziwił, ile wytrzymują pady z aliexpress. Niektórzy nadal myślą, że mają oryginalne pady od X360 z allegro :cool:

A poza tym, te bezprzewodowe na Allegro to nie są te z aliexpress.:cool:
Odpowiedz
Koledzy Ci powiedzieli dobrze, najlepsze pady do konsoli SONY to pady SONY xD
Ale widze, ze oczekujesz potwierdzenia od nas.
Wiec udzielam ^^
Bierz tego pada bezprzewodowego i graj !
A co to nas obchodzi :)
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
Miałem kiedyś takie 2 pady foto
były ogólnie podobne do tego z ali z tym że miały logo dragonplus. O dziwo jakość plastiku była dużo lepsza niż w oryginalnym DS2, nic nie skrzypiało, było czuć że plastik jest gruby i dobrze spasowany. W tym miejscu kończą się zalety, analogi były strasznie czułe, ciężko było w cokolwiek grać, po jakimś czasie zaczęły skrzypieć i ściągać w jedną stronę. Także nadawały się już tylko do gier z PSX, ale też długo nie podziałały bo w końcu nadajniki padły i już się nic nie dało z nimi zrobić. Skoro już tak bardzo chcesz tego pada to kup na allegro, w końcu to te same pady i cena taka sama. Liczę na jakąś recenzję po kilku tygodniach używania :)
PSX, Xbox, PS2, X360, PSP, GC, Wii, MD, PS TV, SNES, Famiclone, DC, GBA, PS4, DS, PS3, 2DS, XSX
[Obrazek: 1307337.png]
Odpowiedz
Dobrze Ci radzą , jeżeli już szukasz bezprzewodowego pada polecam firme Logitech ewentualnie MadCatz. Poszukaj na olx czasami można dostać za śmieszne pieniądze a nawet mocno wyeksploatowany Logitech dłużej posłuży niż chińska tandeta. Tylko raz zakupiłem na allegro tą imitacje pada bo tak jak pisze wyżej kolega po kilku miesiącach a może nawet tygodni sam go wyrzucisz na śmietnik. U mnie wytrzymał aż 3 miesiące a grałem naprawdę sporadycznie.
[Obrazek: hacksmk.png]
It appears the game is over before it even begins
Odpowiedz
(16-01-2016, 19:13)tomx1989 napisał(a): Miałem kiedyś takie 2 pady foto
były ogólnie podobne do tego z ali z tym że miały logo dragonplus. O dziwo jakość plastiku była dużo lepsza niż w oryginalnym DS2, nic nie skrzypiało, było czuć że plastik jest gruby i dobrze spasowany. W tym miejscu kończą się zalety, analogi były strasznie czułe, ciężko było w cokolwiek grać, po jakimś czasie zaczęły skrzypieć i ściągać w jedną stronę. Także nadawały się już tylko do gier z PSX, ale też długo nie podziałały bo w końcu nadajniki padły i już się nic nie dało z nimi zrobić. Skoro już tak bardzo chcesz tego pada to kup na allegro, w końcu to te same pady i cena taka sama. Liczę na jakąś recenzję po kilku tygodniach używania :)

Piszę jeszcze raz-ten pad, którego podałem w 1 poście to nie jest ten z Allegro. Nie ma ich w ogóle na aukcjach.
Odpowiedz
(16-01-2016, 17:26)tomas1395 napisał(a): Poczytaj feedbacki. Gdyby tak było to dominowałyby negatywne. Kolejny uprzedzony do chińczyków, których produkty nosisz na sobie codziennie i używasz.

Żebyś się nie zdziwił, ile wytrzymują pady z aliexpress. Niektórzy nadal myślą, że mają oryginalne pady od X360 z allegro :cool:

A poza tym, te bezprzewodowe na Allegro to nie są te z aliexpress.:cool:

(16-01-2016, 19:31)tomas1395 napisał(a): Piszę jeszcze raz-ten pad, którego podałem w 1 poście to nie jest ten z Allegro. Nie ma ich w ogóle na aukcjach.

Wszystko z chin, to prawda, ale jakość różna. A skąd wiesz jaki dokładnie przyjdzie jak zdjęć nie ma za wiele, jedno i to nie widać nawet napisów na przyciskach. Taki jest na allegro Dla mnie podobny, 33zł z wysyłką. Sam chciałem taki zakupić na próbę.

Przyjrzałem się i masz racje, są inne- ma napis "mode" a ten z alexpress "analog" ale kto wie jaki przyjdzie...

Kliknij na te jedno zdjęcie z aliexpress, zobacz przypis z boku po prawej, też jest do X360 :P

"Description
Original For Xbox 360 wireless controller gamepad for Xbox 360 game... "

Czyli to może być ten wytrzymały :) Kup i sprawdź, daj nam znać, na pewno znajdą się chętni jeśli pad będzie ok.
Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...

Discord: Michal_burnout#5434

Królowa jest tylko jedna...

[Obrazek: PS2.jpg]
Odpowiedz