Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
(18-02-2010, 12:54)admin napisał(a): Woocash88 na admina
Genric na super moda
Rev do hall of fame ;).
No i będzie wszystko wporzo. ;) Czekam na start zmodyfikowanej ekipy. :)
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Liczba postów: 821
Liczba wątków: 55
Nadałem Woocashowi rangę admina bo coś już długo jak to zwykle u nas się ciągnęło, co do Generica to już nie wiem czy dać mu tego moda określ może się jasno sam czy chcesz/podołasz. Jeszcze przez jakiś czas mogę być adminem w celu udzielania pomocy dla naszego nowego admina.
Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 17
Ok ReV masz te gg co miałeś? Mogę się odezwać jakbym czegoś nie wiedział? Z tego co widzę to nie ma tak źle, wszystko przejrzyście widać w panelu.
Oczywiście nie będzie najmniejszego problemu nr gg mam ten sam. Tylko z racji tego że jeszcze swojego kompa nie mam to nie zawsze będę w stanie odpisać ale pisz odpisze na pewno.
Liczba postów: 317
Liczba wątków: 64
Siemka.
Moze mnie jeszcze ktos pamieta ^^ Widze, ze forum doczekalo sie nowego admina,a ReV planuje przejsc na emerke ;]
@Woocash88, bycie adminem i prowadzeniem takiego forum nie jest zbyt skomplikowane, tak jak sam napisales wszystko przejrzyście widac w panelu.
Pozdrawiam wszystkich.
Nie zastąpisz matki gdyż masz tylko jedną!
Kochaj, bron ją, szanuj oto sprawy sedno...
Do You know who I am?
DIED
Liczba postów: 1988
Liczba wątków: 39
@ReV:I tak nie zaglądam do działów gier, więc ta ranga nie jest mi potrzebna.
Nie pomagam na GG i PW!
Cóż moi drodzy moja rezygnacja się trochę przedłużyła ale myślę, że to już ten czas aby przejść na "emeryturę". Myślę że ranga VIP chyba będzie ok w ramach "zasług". Ostatnimi czasy na pewno się trochę opuściłem ale jako całokształt myślę że szło mi całkiem dobrze szczególnie jeśli chodzi o początki forum kiedy to głównie sam się nim zajmowałem, wielu wróżyło nam porażkę ale jak widać wciąż trzymamy się na scenie no ale to już użytkownicy nas ocenią. Życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu forum, w miarę możliwości będę tu zaglądał ewentualnie wyrażę swoje opinie odnośnie jakiś nowych zmian. Także dzięki za współprace i ogólnie za wszystko ;)
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
No cóż, to twoja decyzja, którą na pewno przemyślałeś ;] Ja ze swojej strony dzięki za współpracę, jakoś nigdy do ciebie nic nie miałem. Wręcz przeciwnie, myślę, że dobrze nam się razem pracowało, a ranga VIP jak najbardziej się należy za to, co zrobiłeś dla forum.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!