Truuudne Sprawy/Dlaczego Ja ?/Pamiętniki z Wakacji [prod. by Polsat 2010]
Beeeeka z tych, którzy biorą to na poważnie. Przecież sam reżyser [Okił, ten od Kiepskich] musi kręcić dobrą bekę na planie [sorry, że drugi raz to słowo].
Odpowiedz
Oglądałem to i traktuje to jako komedię i to w dobrym wydaniu dla głupków, z prostackim poczuciem humoru, czyli to co kocham w komediach :x
Gra aktorska jest tak kiepska, że czasem zadaje sobie pytanie czy oni odgrywają tam role aktora który nie potrafi grać, czy rzeczywiście próbują się wczuć w postacie, albo czy jest to kręcone tylko dla farsy. Te programy można porównać do takich majstersztyków jak W11 czy Malanowski i partnerzy. Jednak jak ktoś się naprawdę nudzi...

Odpowiedz
Ludzie przecież to nie są aktorzy !!! To maja być ci ludzie którym "to się stało" :D Tylko dlaczego są problemy które ma sporo ludzi?? Po prostu dla kasy są w stanie zrobić wszystko, ciekawe ile tych spraw jest "nakręcanych" właśnie dla kasy.
Odpowiedz
A od niedawna leci "Pamiętniki z wakacji" tak samo denne jak Dlaczego Ja i Trudne Sprawy, ale ma to jeden mały plusik,a mianowicie fajne dupy są w kurortach :P
Odpowiedz
(29-09-2011, 17:43)jadcorben napisał(a): Ludzie przecież to nie są aktorzy !!! To maja być ci ludzie którym "to się stało" :D Tylko dlaczego są problemy które ma sporo ludzi?? Po prostu dla kasy są w stanie zrobić wszystko, ciekawe ile tych spraw jest "nakręcanych" właśnie dla kasy.

Przecież niejednokrotnie w odcinkach widać te same osoby, które wcielają się w innych bohaterów...

Odpowiedz
(29-10-2011, 11:20)bot188 napisał(a): A od niedawna leci "Pamiętniki z wakacji" tak samo denne jak Dlaczego Ja i Trudne Sprawy, ale ma to jeden mały plusik,a mianowicie fajne dupy są w kurortach :P

Miałem to pisać właśnie. Co prawda widziałem tylko urywki niektórych odcinków, ale na szczęście jest beka!

Już dziś to jest klasykiem :

http://www.youtube.com/watch?v=_8NMcxINctk

NAJPIERW SIĘ ROBI, POTEM MYŚLI!
Odpowiedz
Hahaha Dah ale żeś fanta zapodał!:) Cały tydzień będę do tyłu chodził po obejrzeniu tego klasyka. Te programy to jest jakaś miazga i kpina z widza, ale pompa jest z niezła. Trzeba przyznać, że to jest tak żałosne, że aż śmieszne:)
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
hahahaha:D potwora zrobił :D
Odpowiedz
Cieszę się, że ten temat jest jednym z najjaśniejszych punktów tego pogrążonego w żałobie nudy i powagi forum, tak trzymać panowie! :D

Oglądałem ostatnio jeden z odcinków Pamiętników i jedyne co mogę powiedzieć to to, że reżyser się dopiero rozkręca moim zdaniem. Np: ostatnio mąż dostał lepa od żony, która ta z kolei bujała się na plaży z czarnoskórym mężczyzną. Procentowo beka tak z 37,5-18 % ale będzie dobrze.

Zaktualizowałem pierwszy post i od dziś oficjalnie można wymieniać się poglądami na temat ostatniego zjawiska jakim są "Pamiętniki z Wakacji".

Miłej dyskusji panowie!
Odpowiedz
Co sądzicie o tym całym mięsnym jeżu jak i o wszystkich "tekstach", które w tych gniotach stają się sławne na prawie cały internet? :D

Jak się robi mięsnego jeża: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/20...1332440258
A tutaj co to do cholery jest ten mięsny jeż:
[Obrazek: 302yo9f.png] [Obrazek: beznazwyjo.png]
Gibson Les Paul Zakk Wylde Buzzsaw Custom Orange Studio...
Fight For Thor...

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości