Kandydatura kacpi89'iego na newsmana
Dobra [R]ay znowu jest modem a kacpi89 jest póki co redaktorem tylko że randze redaktor odebrałem prawa moderacyjne gdyż on będzie jedynie "newsmanem", narazie jest to oczywiście okres próbny jeśli ktoś będzie mieć jakieś sugestie bądź zastrzeżenia do pisanych przez niego newsów to proszę pisać. Po jakimś bliżej nie określonym czasie ocenimy jego prace i zagłosujemy.
Pozdrawiam
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Hej, widze, że z optymizmem patrzyliście na moją prośbę z czego bardzo się cieszę. Postaram się wywżeć na Was jak najlepsze wrażenie i na zawsze dołączyć do Waszej ekipy ;) Dobra koniec gadania i biorę się do pracy,
Pozdrawiam.
[Obrazek: kacpi89.jpg]

...I w każdej chwili czy dobrej czy złej
Będę kochał Wisełkę na pewno to wiem...

O punkty reputacji się nie prosi, musisz na nie na prawdę zasłużyć.
No właśnie według mnie kacpi89 się opuścił. Ustalmy może jakieś obowiązki dla newsmana- jakiś 1 news na 3 dni, bo nic z tego nie będzie. Widywałem strony, na których było po 8 wpisów dziennie, także nie narzekać. Wiem, że na PS2 trudno coś konkretnego znaleźć, ale sytuacja nie jest tak tragiczna. Zgłosił się do mnie ostatnio użytkownik Darek jako newsman.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Z tego co wiem to użytkownik Darek to Jarek882 :))

Nie, tXr to Darek.
Trzeba przyznać że Kacpi ostatnio się opuścił o ile na początku w miarę często dodawał nowe newsy to teraz nie widzę nic nowego i to mnie zastanawia. Co do kandydatury Darka to możemy go przyjąć na okres próbny o ile inni się również zgadzają. A co do Kacpiego to jego okres próbny trwa już wystarczająco długo i chyba powinniśmy go niedługo skończyć i nie ukrywam, że liczę na jego poprawę.

Edit: a no fakt zapomniałem o tym
Ale Darek pisał że nie ma czasu wchodzić na forum i że będzie bardzo rzadko wchodził, napisał temat w którym się żegnał, więc nie wiem czy jest sens robienia z niego newsmana.
WRÓCIŁEM!! Z tego co tu czytam to oczekujecie ode mnie min. 3 newsy tygodniowo, myśle że dam rade. Chociaż coraz trudniej jest coś znaleść o PS2 - będę się starał dodawać te 3 newsy na tydzień. Tyle w tym temacie.

No nie wiem, czy coraz trudniej, ja widzę dużo tematów... ;) Ustaliliśmy, byś dodawał 1 news na 3 dni, nie 3 tygodniowo.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Czasu nie mam, ale newsy pisac to nie jest aż tak czasochłonne zajęcie. Postaram się i zobaczymy. :)

W dziale zamkniętym również obowiązują zasady, także proszę się ich trzymać. Temat zamykam, bo nie ma sensu go dalej ciągnąć, przeterminował się ewidentnie. ~[R]ay

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości