Kandydatura kacpi89'iego na newsmana
Witam,
napisał do mnie dziś użytkownik kacpi89 i wyraził chęć zostania nowym newsmanem opisał się iż ma już doświadczenie w pisaniu newsów. Ja jestem na tak, napisał bym 1 czy więcej newsów na próbę i zobaczylibyśmy co z tego wyjdzie.
Ave
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
No newsmana mamy tylko jednego wiec drugi by spasił ;)
Jetem za
jak sie bedzie dobrze sprawowal to jestem na tak
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Do mnie właśnie też napisał (GG) i sądzę, że się nada, tylko niech napisze coś na próbę oczywiście. Nie wiem, czy wyrzucicie mnie z posady newsmana, bo tak się składa, że narazie nie mam czasu tego robić (pisać newsów), z powodu pisania recenzji na blogu o ps2.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
No tak to jak najbardziej dobry pomysł z tym ,że 2 newsmanów to chyba trochę za dużo . Poza tym rośnie grupa osób , które oprócz tego ,że mają rangi nic sobie z nich nie robią . Aczkolwiek szansę można dać każdemu , zwłaszcza ,że w dziale Newsy ostatnimi czasy zbyt dużo się nie dzieje . Reasumując jestem na tak.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
I oto właśnie chodzi, dwóch to za dużo. Nie wiem, co ze mną zrobicie, bo tymczasem piszę na www.ps2blog.pl i nie mam czasu na newsy. Ale to już sami przemyślcie, ja się nie wtrącam.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
No to skoro widać że większość jest na tak to tymczasowo damy mu rangę Newsmana, a co do ciebie [R]ay to skoro narazie nie możesz(nie masz czasu pisać) to zmienię ci rangę na moda tak jak wcześniej, a póki co newsmana ograniczę aby nie miał praw moderacyjnych na forum.
Właśnie kacpi mi się chwalił wiadomością od ciebie na GG. :) Dzięki ci bardzo za takie rozwiązanie. Pozdrawiam.

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Nie jeśli w jakiś sposób czujesz że napisałem coś nie tak to napisz, nie chcę aby ktokolwiek czuł się pokrzywdzony
Pewnie źle to zrozumiałeś. :P Ja naprawdę bardzo się cieszę z takiego rozwiązania. Cieszę się, że mogę być Modem dalej. Myślałem, że w ekipie już nie będę i takie coś mi jak najbardziej pasuje, bo po co mam być Redaktorem, jak nie mam czasu pisać? :)

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości