Najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś po porażce w grze ?
Ja zawsze staram się nie złościć. Coś mi nie wyszło? Odkładam grę i pada na półkę i idę do jakiegoś sklepu, lub centrum handlowego.
[Obrazek: 27618.png]
[Obrazek: 385577304.png]
Odpowiedz
Ja mam wyjebane na te gry, coś mi nie wychodzi to trudno. Co innego jak matka mi każe skończyć grać nie raz czy coś takiego to pad lata po całym pokoju :D
Odpowiedz
Ja tam Ps2 szanuję , czyszczę i w ogóle :D
Płyty tak samo :P Bo jak połamie płytę ze złości to zawsze potem mi jest żal wydanej 1zł na płytę :P
Odpowiedz
ja gralem w yakuze 2 system walk jest tam dosyc dziwny a przeciwnik nie byl najlepszy jak naciskalem guzik odpowiadajacy za unik to albo wogole nie zaskoczylo albo oberwalem wkurzylem sie uderzylem piescia w pada i postac zaczela chodzic caly czas do przodu:) okazalo sie ze plytka w srodku pada pekla po kolejnym wlaczeniu konsoli juz nie dzialal ale juz idzie nowy z allegro:))
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz
(01-01-2009, 13:31)anarchymen napisał(a): Ja tam Ps2 szanuję , czyszczę i w ogóle :D

Ja też szanuje ps2... Jak coś nie wyjdzie to próbuje aż wyjdzie czasem to trwa kilka godzin... Lubie takie gry :)
[Obrazek: subarufankg4.gif]

PS2 SLIM SCPH 90004 (modbo 760)
[Obrazek: wqdz690429546a.GIF] Piszę poprawnie po polsku.
Odpowiedz
Ja jak się złoszczę to czasami zaczynam sypać cenzuralnymi wyrazami
(dobrze, że z mojego pokoju tego nie słychać... no może czasami =D)
Ale na ogół niczego nie niszczę. Czasami zdarzy mi się kopnąć w łóżko na czym gorzej wychodzi moja stopa :P
(\__/)
( o.O) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help Me gain world domination.
Odpowiedz
No najlepiej się wychodzi jak się poklnie bo nikt nie ucierpi ;p
Odpowiedz
Ale z was krejzole :D zeby na swoim sprzęcie się wyżywać :P ja nigdy jeszcze nie walnąłem padem o ziemię, czy już w ogóle konsolką, ani klawiaturą czy też myszką ;)
po prostu jak mi nie idzie coś, nie mogę czegoś przejść/wygrać/zastrzelić - odkładam i przestaję grać, albo gramw co innego ;]
szanuję swój sprzęt, i tym sposobem mam jeszcze 11 letniego psx'a przerobionego (fat jeszcze), z idealnym laserkiem, który śmiga bez problemu. Co innego z padami - podróbkami od psx'a - które jednak same się zaczeły psuć, ale nie dawno z 3 poskręcałem jeden działający ;] kable dolutowałem itp :P

Jeśli chodzi o najgłupszą rzecz po porażce w grze - to nie przypominam sobie niczego specjalnego, ale jak byłem młody jeszcze (z 8 lat) to grając z kuzynem w jakąś grę - wyścigi jakieś na psx - gdy wygrywał ze mną za każdym razem, w końcu nie wytrzymałem i walnąłem go joy padem - oczywiście nie było to jakoś specjalnie mocno żeby rozwalić pada, ale na tyle mocno zeby wkurzyć kuzyna - i potem sie pokłóciliśmy, poszarpaliśmy trochę :P teraz to jak gadamy o tym to mamy śmiechawę z tego ale wtedy to inne miałem nastawienie :P
Odpowiedz
ja ps2 mam od paru dni, więc jeszcze mnie ucierpiało, ale gorzej z pc xD pęknięty monitor po uderzeniu pięścią i pogięta obudowa (z tego co pamiętam grałem w Earth's Special Forces) :D

Rozmawiamy tu o PS2, nie o PC. Zapamiętaj, bo jesteś nowy. ~[R]ay
[Obrazek: f5904df9999e892c.jpg]
Odpowiedz
No ja z ps2 nic nie zrobiłem jeszcze, bo mam od paru tygodni, ale za to, jakiś rok temu, grając w Tekkena 3 na psx, po paru przegranych walkach, wyrzuciłem konsole z joypadem i pełnym okablowaniem, przez balkon z ósmego piętra. Oczywiście jak to kochana Mamusia, dała mi karę na granie i stwierdziła, że jestem niebezpieczny. Pozdrawiam =)

Oooo.... widzę kolejny AS. ~[R]ay
Odpowiedz