Tutoriale
W dziale sprzęty i nie tylko tam robi się coraz większy bałagan ;)
Po prostu za dużo podklejonych tematów :D

Proponował bym do forum "Playstation 2" pod "kategoria "Sprzęt" utworzyć nową, nazwać ja "Tutoriale" i Zamknąć.

Ja tam poprzenoszę te instrukcje z przerabianiem karty, robieniem slim klapów itp...

Oczywiście zacznę pisać więcej tutków dotyczących PS2
Odpowiedz
jestem za, ale mam jedno zastrzezenie te tematy nie mogą byc zamkniete. Jak ktos bedzie mial problem to niech tam napisze post, a posty typu dzieki przydalo sie powinny byc nagradzane warnem.
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Odpowiedz
Po co warnem? Nie lepiej kliknąć usuń? Pomysł ok, niech Rev zajmie się utworzeniem działu.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
(29-12-2008, 07:58)admin napisał(a): Po co warnem? Nie lepiej kliknąć usuń?

Właśnie, właśnie. Ostatnio zdecydowałem się usuwać posty, a nie dawać warny.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
No dobra podział zrobiony ale wg mnie same tutoriale powinniśmy zamknąć żeby w nich bałaganu nie robić natomiast obok tych "tutków" stworzyć tematy z problemami odnośnie tematyki poruszanej w "tutkach"
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
heh chodziło mi o zrobienie nowej kategorii a nie subkategorii :) Bo niektóre tutki do sprzętu się nie zaliczają :)
Ale cóż :)
Odpowiedz
Mój błąd źle cie zrozumiałem to stworzyć nowy dział tak jak chciałeś wcześniej czy zostawić tak jak jest teraz??

Edit: Zrobione ;)
Odpowiedz
no zrób zrób :) Lepiej by było :)
Z góry dzięki za fatyge.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości