Co ostatnio kupiłeś na PS4?
Ja osobiście Dying Light sprzedałem w połowie ogrywania. Niestety nie bawiłem się dobrze, mimo tak dobrych opinii. Nie moje klimaty po prostu. Ponoć w multi gra całkiem lepszą się staje ale nie sprawdze bo już nie mam możliwości ;) mimo to grafika świetnie się prezentuje i całkiem fajnie biegało się po tych dachach :D
[Obrazek: RastaManius.png]
Odpowiedz
(03-03-2016, 20:34)MyriuR napisał(a): Ja osobiście Dying Light sprzedałem w połowie ogrywania. Niestety nie bawiłem się dobrze, mimo tak dobrych opinii. Nie moje klimaty po prostu. Ponoć w multi gra całkiem lepszą się staje ale nie sprawdze bo już nie mam możliwości ;) mimo to grafika świetnie się prezentuje i całkiem fajnie biegało się po tych dachach :D
Moim znajomym nie podszedł dlatego gram sam :-)
Odpowiedz
Ogólnie już mnie trochę mdli od tych zombie, za dużo tego ;)
[Obrazek: RastaManius.png]
Odpowiedz
Dying Light jest swietne, platyna latwa i przyjemna, gralo sie na serio dobrze :)
Chetnie bym z kims zrobil Horde Bozaka
[Obrazek: spaidi1987.png]
Odpowiedz
Niedziela, pogoda nieciekawa, zero planów. Wybrałem się zatem z kolegami na giełdę. Wiedziałem czym to grozi, ale jednak zapuściłem się w alejki z rozmaitościami. Przez dwa stanowiska z grami trzymałem się dzielnie. Pooglądałem, popytałem i poszedłem sobie dalej. A miałbym co wybrać... Aż byłem z siebie dumny. Na samym końcu, na samym wyjściu jeszcze jeden typek z pudełkami się trafił. Mnóstwo gier na PS3, x360, na PS4 dosłownie garstka. Tyle, że ta garstka była (niestety) dla mnie atrakcyjna. Skusiłem się na tego Far Kraja cztery. :D Równo 100 zł to nie żadna rewelacja. Na Alledrogo z 10 zł taniej mógłbym wyrwać, ale to był impuls. Jakby co Q, to będzie na ciebie.

Mój koleżka też zaszalał. Podpowiedziałem mu co nieco i wciągnął The Evil Within w wersji limitowanej i Śródziemie Cień Mordoru. Te gry jak najbardziej i mnie interesują. W odpowiednim czasie się do niego zgłoszę w celach wymiennych. Jak to dobrze, że gracze na początku generacji twardo walczyli o używki. Piękna sprawa, kiedy kolega z osiedla może pomóc w potrzebie. :D

[Obrazek: far%20cry%204_zpsvmicfrnq.jpg]
[Obrazek: Kraszuuu.png]
Odpowiedz
Jestem z Ciebie dumny.
Odpowiedz
A ja zakupiłem The Division Gold Edition. Pewnie jutro a najdalej pojutrze będę mógł odebrać gierkę z Media Markt [WHITE SMILING FACE]
Do czasu Uncharted 4 już stopuję z grami bo przesadzam z tymi zakupami [UNAMUSED FACE]

Tapatalk - S5

Odebrałem dziś Tom Clancy's Gold Edition.
Teraz pobiera mi prawie 3GB aktualizacji [WHITE SMILING FACE]

Tapatalk - S5
Odpowiedz
Mi dzisiaj doszedł Tomb Raider (2013), The Evil Within i Drive Club.
Długo polowałem na TR w pudełku. Nie chciałem jednak płacić dużo, gdyż grę ukończyłem już raz na PC. Na szczęście wróciła przecena w PSStore i cena zmalała ze 169 na 49.

Kupa gier do ogrania. Kończę możliwe do wykonania trofiki w FIFA 15, w szafce czeka Until Down i Drive Club, a cyfrowo mamy TR i TEW. No i długi, wymagający Rayman między tym wszystkim.
Odpowiedz
Ja zakupiłem far cry 4 na promocji. Od dawna chodziła za mną ;-)
Odpowiedz
Good choice.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości