26-03-2011, 20:03
Kolega reaktywa nie prosił o ocenę prac, to nie jest konkurs.
| Ankieta: Chciałbyś/chciałabyś taki temat? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Tak | 9 | 64.29% | |
| Nie | 5 | 35.71% | |
| Nie mam zdania | 0 | 0% | |
| Razem | 14 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Prośby na avatary/sygnatury/loga
|
|
26-03-2011, 20:03
Kolega reaktywa nie prosił o ocenę prac, to nie jest konkurs.
Coś dla naszego Kratosa ^^
![]() mam nadzieję że nie zostanę wyśmiany :P EDIT: Małysz no taki wyszedł :) (to nie sygnaturka tylko na prośbe Kratosa dlatego takie nie wymiarowe)
Reaktywa... Co to ma być? Znajdujesz fajny obraz i dodajesz do niego czcionkę z efektem podświetlenia, a tych rozmytych napisów kompletnie nie rozumiem. Potrenuj trochę, pobaw się w Photoshopie i może coś zacznie Ci wychodzić :)
![]()
27-03-2011, 13:18
Mi się to za bardzo nie podoba :( W necie można znaleźć tyle avatarow ze nawet by komuś do głowy nie przyszło owy mieć. :P Strata czasu...
Ps2 Slim SCPH-77004(Silver)
Ps3 Slim,Fat PSP
27-03-2011, 14:40
Ehh, no nie będę komentował prac reaktywa. :)
Jeżeli ktoś chcę jakąś sygne, avatar, logo czy coś, pisać. Nie wykonuję bannerów, animacji. Podaj rozmiar, temat, kolorystykę. Tutaj parę moich prac :p Głównie zajmuję się lekką obróbką zdjęć. ![]() *** ![]() *** ![]() *** ![]() *** ![]() *** ![]() Resztę gdzieś zgubiłem :P ![]()
27-03-2011, 15:23
Rezer ale to są obrazki z google tylko ewentualnie jeśniejsze i ostrość większa... A tak pozatym wiem najlepszy nie jestem... I nie robie tego w photoshopie tylko w gimpie... ale zaczne się bawić i photoshopie... Jak komuś nie podoba się to po co się wypowiada ? Ja nie dałem moich prac do oceny...
PS: Miałem zlecenie na małysza ale kompletnie nie wiedziałem co i jak :) więc zrobiłem takie ... Cytat:Jak komuś nie podoba się to po co się wypowiada ? Ja nie dałem moich prac do oceny...Bez obrazy, ale co tutaj ma się podobać? Czcionka, czy zdjęcie, które znalazłeś gdzieś w sieci? Jeszcze, gdybyś znalazł jakieś fajne czcionki, dał jakieś dobre efekty... To jest temat Prośby na avatary itp. a żadna Twoja praca nie jest niczym z wymienionych w temacie. Pooglądaj prace innych początkujących grafików. Tego Małysza pewnie zrobiłeś dwoma kliknięciami, ale zobacz moje prace, które mimo tego, że były robione " W pięć minut" przyzwoicie wyglądają. Zobacz na moją sygnaturę, dodałem tylko czcionkę, a wg. mnie ładnie wygląda :P ![]() ![]() Pozdro :) ![]()
27-03-2011, 17:28
Co to ma być? Program "Jak oni robią grafikę"? :D
Odbiegamy trochę od tematu wątku - jeśli tak będzie dalej, proponuję zamknąć. Ja swoich nie pokazuję, bo jestem "komercyjny" grafik :D.
Drakon, pokaż swoje prace, chociaż jedną, którą nie robiłeś na szybko. Nie pamiętam gdzie, ale w jakimś temacie czytałem, że już parę lat zajmujesz się grafiką. Moje wszystkie " dłuższe" prace przepadły.
![]()
27-03-2011, 18:24
FSON o widzisz... Czcionka do mojej sygnatury jest z DeVil May Cry ... Od GoW tak samo :)
A i widzsz mógłbyś mi udzielać hmmm lekcji :P ? PS: Na serio... |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Brak loga strony | m1nister | 4 | 3592 |
30-08-2011, 11:59 Ostatni post: Kratos |
|
| Większe avatary. | black_ps2 | 6 | 4876 |
07-04-2011, 21:44 Ostatni post: drakon |
|