Ankieta: Chciałbyś/chciałabyś taki temat?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
64.29%
9 64.29%
Nie
35.71%
5 35.71%
Nie mam zdania
0%
0 0%
Razem 14 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Prośby na avatary/sygnatury/loga
Otóż spotkałem się z takim tematem na innym forum.
Żeby umieścić taki temat w hydeparku tzn. userzy pisali,by proszę o avatar z xxx na wymagania xxx xxx xxx
Pomysł umieściłem tu czy wam się podoba itd. i trzeba by było znaleźć chętnych co najmniej 2 grafików,bo nie sądze,żeby ktoś chciał skorzystać z moich umiejętnośći :D.

Odpowiedz
Wątpię, żeby komuś chciało się coś takiego robić za darmo. Jeżeli Ci tak bardzo zależy możesz poprosić kogoś o zrobienie czegoś takiego, ale "wynajmowanie" 2 grafików do takiej roboty raczej się nie uda.
Uważam także, że najlepiej samemu zrobić swój avatar itp. potem można się nim pochwalić ;)
[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Odpowiedz
pewnie :) ja na przykład sam sobie zrobiłem sygnaturkę, nie ma drugiej takiej w necie ^^
[Obrazek: JSXpro.png]
Odpowiedz
No za darmo pewnie nikt,by nie zrobił,ale może jakieś punkty reputki czy jak ktoś dobrze będzie robił te pracę i się będzie udzielał w tym temacie może ekipa dałaby jakąś range grafika.

Odpowiedz
O tak, o niczym innym nie myśli grafik zmęczony po 2 godzinnej pracy przy tworzeniu avatarka niż o punkcie reputacji.
[Obrazek: 19228_halloween_kubus_puchatek_kubus_i_h...aciele.jpg]
Odpowiedz
Wiem coś o tym, tak jak mówią poprzednicy, za darmo nikt Ci nie zrobi, ani za żadne punkty reputacji, chyba że początkujący grafik, który jeszcze trenuje zrobi coś takiego za free :)
[Obrazek: vr52ma.png]
[Obrazek: 15d8h3a.jpg]
Odpowiedz
a może po prostu zrobic nowy dział o nazwie GRAFIKA? w tym dziale można by dodawac posty odnośnie grafiki w ps2 i tam można by umieścic taki post. a jeśli chodzi o grafików ...hhmmmm... to po co oni komu? wystarczy że napiszemy prośbę o dany/ą sygnaturkę, avatar i ktoś albo zrobi za darmo i wyśle na pw albo po prostu popiszecie na pw za ile by taką sygnaturke zrobił np. za jakiś stary niepotrzebny telefon który jemu akurat może się przydac:D (taki przykład) ale nie zapomnijcie że istnieje także takie coś jak przekaz pieniężny (przez poczte) możecie się umówic ile kto i za co chce kasy no i "grafik" zrobi taki avatarek, sygnature czy co tam chcecie no i on robi ta grafike wysyła wam ją na pw po czym wy wysyłacie mu ten przekaz i wstawiacie przeskanowaną odbitke (tego przekazu) do tego postu aby był dowód że zapłaciłeś wcześniej umówioną kwote no a jak nie zapłaci to dostaje zakaz pisania w danym poście i 40% ostrzeżenia (za złamanie umowy)

Jak dla mnie to jest to dobre rozwiązanie i dośc ciekawe ponieważ rozbudowało by troche nasze forum:D

Jeśli macie jakieś pomysły odnośnie mojego pomysłu to śmiało piszcie ale jeśli chodzi o mnie to już możecie wstawi taki temat w dziale hyde park (tak na spróbowanie czy to zadziała jednak na razie może róbmy to za darmo aby sprawdzic ile ludzi chciało by takie coś:D a jak będzie dużo zgłoszeń to możemy pomyślec o czymś większym)
http://pustamiska.pl/ Pomóż zwierzakom w potrzebie!!! Wystarczy że klikniesz !!!
Odpowiedz
Ok to ja odświeżam temat :) Jak ktoś chce sygnaturke to :
-Pisze jaki obrazek /postać czy tło...
-Napis
ewentualnie jakieś dodatki :) odrazu mowię że mistrzem nie jestem no ale dobre dobre i co nie :) o takie coś np :)

[Obrazek: 2ahgjrq.jpg]

[Obrazek: 2ihsbj6.jpg]

[Obrazek: 15u2bb.jpg]

Rozmiar mniej więcej taki ma byc :)

A i wiem że są troche spłaszczone więc szukajcie w miare płaskich zdjęć :)
Odpowiedz
Kurak5 napisał(a):O tak, o niczym innym nie myśli grafik zmęczony po 2 godzinnej pracy przy tworzeniu avatarka niż o punkcie reputacji.

Hehe, po ośmiogodzinnym dniu spędzonym przy Corelu, Photoshopie, Illustratorze, InDesignie i programie do impozycji nie chce mi się nawet patrzeć na komputer, a tym bardziej na programy graficzne :cool:.
Odpowiedz
1. takie sobie, dam 9/10
2. napis calkowicie zmyty, w sumie tylko obrazeczek z kratosem, 2/10 za checi
3. a tu brzydka czcionka, troche za duza, a cale tlo itp ma za mala jakosc by fajnie ocenic, 3/10
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz