Koniec roku - prace modernizacyjne
I co z tymi zmianami ?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
No ja się zabieram już 3 tydzień, może jutro się uda. Dla podstawa to poprawić kompatybilność skórki z najnowszym enginem forum. Nie powinno to przeszkadzać w czyszczeniu śmieci, więc jakby co to możecie działać.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
To ja może jeszcze śmiało dorzucę taki pomysł , a w zasadzie zadam naiwne pytanie - czy istnieja taka możliwość ,żeby użytkownik został jakoś powiadamiany ,że jego post został wyedytowany przez moderatora ? Często zdarza się ,że te upomnienia piszemy na darmo , bo często user w ogóle ich nie zauważa ,a wysyłanie za każdym razem pw jest też nieco kłopotliwe .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Wow, niezła myśl. Dopisuję się do prośby, choć naprawdę szczerze wątpię, by coś takiego dało radę zrobić.

EDIT: Czy można jakoś zmienić tło pozytywnych komentarzy? To jest tragiczne, trzeba zaznaczać tekst myszką...
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości