Bart
Chyba Bart zrezygnował z forum, może to i dobrze.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Wróci, tak jak pisałeś, choćby po to, żeby zrobić jakąś finałową zadymę i odejść z hukiem. Chociaż w zasadzie już to może i zrobił. Uważam, że drakon niepotrzebnie go jeszcze podjudza i proponuje jakieś wymiany rang skoro większość ekipy nie chce Barta w niej.

Jawnie pcha się tam gdzie go nie chcą. Widać do czego od początku zmierzał, do bycia modem, czego oczywiście się wypierał i nawet wyśmiewał jak mu to ktoś mówił.Swoją droga to na co on liczy? Co by ta jego ranga zmieniła na forum oprócz zaspokojenia jego chorej żądzy?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
(12-09-2011, 22:41)Kratos napisał(a): Uważam, że drakon niepotrzebnie go jeszcze podjudza i proponuje jakieś wymiany rang skoro większość ekipy nie chce Barta w niej.

Nie zrobiłem tego specjalnie - przepraszam.
Odpowiedz
Spoko luz, na razie się za dużo nie stało. Ale no już widzę co siedzi u niego w głowie i zakiełkowało, pewnie znowu jakieś nadzieje sobie robi i wróci z genialnym pomysłem jak się wbić na moda. Ehh na jego miejscu byłoby mi wstyd tak żebrać.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: