Liczba postów: 311
Liczba wątków: 53
Czy możemy już dać Bartowi wjazd do SZ? Jeśli tak to proszę Rev zajmij się tym i usuń ten temat ;).
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Rozumiem, że Bart jest tym "pracownikiem technicznym", który będzie dbał o stronę wizualną forum?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Nie, Bart ma się opiekować póki co newsami PS3 i ewentualnie innymi działami PS3 jeśli ma odpowiednią wiedzę. Do opieki technicznej wyznaczę mojego pracownika z firmy, który zna się na technicznych sprawach i będzie do Waszej dyspozycji. W poniedziałek dopiero założy konto jak mu dam dyspozycje ;).
Aha, no ale chyba do tego działu właśnie Drakona wzięliśmy specjalnie, który ma wiedzę na ten temat i co ważne konsolę PS3 ;] Bart póki co nawet z newsami się nie wyrabia, więc nie wiem czy to dobry pomysł dawać mu większe uprawnienia. Ale rozumiem, że coś mu tam obiecałeś to się nie wtrącam ;]
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Nie chodzi o to, że coś obiecałem tylko czy dwóch to nie lepiej niż jeden? Nie chcę mu dawać większej władzy, tylko po prostu standardem jest że jak ktoś jest modem nawet jednego działu, czy redaktorem (jest w ekipie) to ma dostęp do Strefy Zamkniętej żeby mógł podsuwać pomysły i mieć wpływ na wspólne decyzje.
Liczba postów: 821
Liczba wątków: 55
Ja bym poczekał jeszcze trochę, powiedzmy z miesiąc jeżeli do tego czasu wszystko będzie ok to redaktorom damy dostęp do SZ. Póki co mamy dwóch smodów Kratos'a i Drakon'a w innym temacie rzuciłem pomysł aby rozszerzyć uprawnienia GENERiC'a rozumiem że wszyscy są za? Jeśli tak to wyśle stosownę PW.
No ok spoko, niech będzie tak jak mówisz. Co do GENERiC'a to ja mówiłem, że jestem za.
Też jestem za Genericem na supermoda, chociaż to chyba i tak wiele nie zmieni, bo on zbyt często się nie loguje na forum.
Liczba postów: 1072
Liczba wątków: 17
07-06-2011, 00:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-06-2011, 00:59 przez Woocash88.)
Bart napisał do mnie PW bym go zdegradował ponieważ ma problemy z netem i nie nadąża z newsami, więc go zdegradowałem. Tak tylko informuje by nie było niejasności :P
Aż sobie klawiaturę, w której mi alt dziala podlaczylem (mam angielską wersję Firefoxa i nie ma l jak lódka : ) )
Korzystając z okzji, że mogę miec tu (przez pomykę) chwilowy dostęp napisz kilka slów.
Pierwsza rzecz, to możliwosc moderacji (jeżeli dobrze zrozumialem). To nie bylby dla mnei problem, chociaż szczerze powiedziawszy wolabym wziąć pod swoje skrzydla bardziej dzialy z PS2. MCP w MyBB znam jak wlaaną kieszeń. To na tyle. : )
Druga rzecz. Woocash pomylileś sie i nie zamknąleś mi dostępu do "SZ". Zrób to szybko. : )
Aha i jeszcze dziekuję wszystkim za to,że moglem chwile pobyć w ekipie forum. W końcu jedno moje marzenie się spelnilo. :D