Dawno przewidywana obniżka cen PS4 w Europie właśnie została potwierdzona. Sugerowana cena wynosi teraz 350, zamiast 400 euro. Niedługo powinniśmy zaobserwować reakcję sklepów na te doniesienia. TO BĘDĄ WSPANIAŁE ŚWIĘTA :D
Uwaga - przy zakupach na Allegro zwracajcie uwagę, że na ten moment najtańsze są konsole starsze niż 1216. Na aukcjach często nie widnieje informacja o modelu konsoli, a cena jest bardzo atrakcyjna.
Liczba postów: 1168
Liczba wątków: 40
22-10-2015, 09:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2015, 09:16 przez Spaidi.)
Biedtonka tez przylacza sie do promocji
Czytalem gdzies tez, ze w/w gry nie sa na fizycznych nosnikach, otrzymujemy kody do PSN.
ps. Sorry za slabej jakosci skan ale juz troche przeszla ta gazetka :P
Liczba postów: 1693
Liczba wątków: 89
22-10-2015, 11:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2015, 11:20 przez Kraszu.)
Na stronie PSsite.com w komentarzach chłopaki piszą, że wszystkie gry pudełkowe. Dodatkowo model konsoli to CUCH-1216B. Czyli chyba ten najnowszy? Do tego dysk 1TB... No kurde bajka. Po robocie trzeba śmignąć do banku i zrobić rundkę po Biedronkach. Tym bardziej, że w pierwszej kolejności czaiłem się na zremasterowaną trylogię Uncharted. Assassin nawet nie miał jeszcze premiery. Jedynie Watch Dogs wciśnięty na siłę, ale oferta jest doprawdy rewelacyjna.
Liczba postów: 2176
Liczba wątków: 71
Premiera Assassina jest bodajże dzisiaj.
Powodzenia w znalezieniu swojego egzemplarza - takie okazje z natury nie wychodzą z zaplecza na przestrzeń sklepową.
Liczba postów: 572
Liczba wątków: 50
22-10-2015, 12:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2015, 12:48 przez VortaL.)
Szczerze jak to zobaczyłem (ofertę Biedronki) a zaraz dochodzi do mej głowy.. że mnie na to od roku nie stać czuję niewyobrażalną złość. :( Oferta idealna, swoją PS 3 też kupiłem w okolicach świąt w Biedronce i do dziś mi służy, więc gdybym miał teraz 1700 zł nawet nie zwlekałbym chwili i koczował jutro rano pod Biedronką. Jak ostatnio chodziłem po sklepach to cena wersji z 1TB to jakieś 1600 - 1700 zł, zależy gdzie a tutaj do tego dostajemy jeszcze trzy konkretne gry, w tym dwie świeże. Mowa oczywiście o zremasterowanej serii Uncharted i nowym AC. Wyobraźcie sobie co musi teraz czuć osoba, która od ponad roku czeka na konsolę i taka oferta przebiega mu pod nosem? Jestem wkurw*ony i tyle.. mówcie co chcecie.
No ja dosłownie wczoraj robiłem rozeznanie w stacjonarnych sklepach. W Media Expert jest pack z trylogią Uncharted + konsola ta najnowsza 1216 ale 500GB. A w Biedrze za identyczną cenę również mamy nowy model, tą samą trylogię. A dodatkowo dochodzi większy dysk i nowy Assassin. Watch Dogsa to już nawet nie liczę, bo ta gra jest mi obojętna.
W ogóle to patrzyłem tylko na bundle, bo od razu trzeba filować na gierki. Trochę tego w sumie jest, ale ten z Biedry jest najlepszy jak dla mnie. I nigdzie nie widziałem paczki z konsolą 1TB. Na sklepach z elektroniką rządzi standardowy dysk 500 GB.
@Vortal - nie łam się. Jesteśmy z Tobą. :P
22-10-2015, 13:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2015, 13:03 przez VortaL.)
Więc jak masz pieniądze Kraszu to leć nawet dziś bo na stronie, którą podałeś wyżej ktoś kupił z magazynu dziś rano - powodzenia. Wszystkie gry pudełkowe jak mówią, jest nawet zdjęcie pudła.. ale bym grał, nawet pewnie nie ogarnąłbym co pierwsze odpalać. :)
Zastanawiam się czy czekać do świąt czy biec dziś po TV do MM i konsole do biedronki. Na święta też powinny być atrakcyjne bundle...
Biegnij, będą atrakcyjne - ale nie tak jak ta oferta, ja bym się nie zastanawiał tylko kasa w teczkę i ogień. Praktycznie tyle ile w sklepach typu MM kosztuje 500GB, tutaj masz 1TB i trzy gry, nie ma się co zastanawiać moim zdaniem.
A telewizor już wybrałeś Q, czy na czuja weźmiesz w sklepie? Bo jedziemy na tym samym wózku Panie. Raz na kilka lat można się odchamić i fundnąć sobie nowy sprzęcik. :D Bo i co mi zostało na tym padole...? Fajne bundle pewnie się lada moment pokażą, ale myślę że należy się spodziewać czegoś podobnego. Najnowszy model, największy dysk - czego chcieć więcej? Paczki będą się różniły jedynie grami. A mi te z Biedry pasują. :P