Rezygnacja :(
Czesc,
Jak juz pewnie zauwazyliscie, coraz mniej wchodze i moderuje forum. Poprostu nie mam teraz tyle czasu,a jak juz mam jakis to wole go inaczej wykorzystac. Sorry ze tak dlugo zwlekalem z ta rezygnacja ;/.
Mam nadzieje ze zrobilem cos dobrego dla tego forum bo jestem tu dosc dlugo. Zdegradujcie mnie jak chcecie.

PS.
i tak bede zagladal na forum ;]
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Odpowiedz
Szkoda, że nie chcesz pisać, no ale cóż... Nie wiem jak będzie z tą degradacją. .CaNN4b[1]s też już w ogóle tu nie zagląda, a rangę ma- nie wiem po co. Oczywiście bez obrazy do wszystkich, ale serio nie "czaję bazy".
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
W zasadzie racja Cannabisowi też nie jest potrzebna już ta ranga więc wydaje mi się że poprostu ciebie Rapido i Cannabisa zdegradujemy do zwykłego usera bo nie ma to sensu, a jeśli będzie potrzeba na nowego moda to się kogoś znajdzie.
Edit: sądzę że można im nadać range VIP'a nie sądzicie??
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
ReV wyjąłeś mi to z ust. Jesteś administratorem, więc dawaj im te VIP`y. Co jak co, należą się.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Nom ja dawno nie byłem :D Ale może w najbliższym czasie sie to zmieni ^^
Nie zastąpisz matki gdyż masz tylko jedną!
Kochaj, bron ją, szanuj oto sprawy sedno...

[Obrazek: 849.png]

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
'Ray napisał(a):Szkoda, że nie chcesz pisać, no ale cóż...

wcale nie chodzi o to ze nie chce;/

dzieki za wspolprace, mam nadzieje ze jeszcze bedziemy cos wspolnie kombinowac;]

dzieki za vipa :D
Odpowiedz
Czesc! Dawno mnie tu nie bylo. Po pierwsze gratulacje za to ze forum sie tak rozroslo :) kawal dobrej roboty. Mozliwe, ze ktos mnie tu pamieta wiec pozdrawiam :)
Odpowiedz
No może i ktoś cię pamięta ;p A co nie masz już żadnego sprzętu do giercowania? Mógłbyś wrócić do regularnego udzielania się.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Cos by sie znalazlo :D mam nadal ps2, ps3, ps4 sprzedalem z tydzien temu :D do tego jeszcze xbox360 i laptop na ktorym grywam w fifke :D jezeli czas pozwoli to sprobuje ogarnac co tu sie dzieje :) Ty na czym smigasz?
Odpowiedz
Ja na PS2 tyle czasu, a ostatnio zaopatrzyłem się w PS3, ale to w sumie nie temat do tego typu rozważań ;D To zapraszam na działy, tematów od twojego ostatniego logowania myślę, że trochę przybyło, więc z pewnością coś dla siebie znajdziesz.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: