Liczba postów: 1538
Liczba wątków: 534
Portal
CDAction wyciągnął od
EA Polska przykre dla fanów piłki kopanej informacje odnośnie polskiej wersji językowej "
FIFA 14". Zgodnie z tym, co przekazał polski oddział
Electronic Arts, na konsolach nowej generacji nie uświadczymy polskiego komentarzu w wykonaniu Dariusza Szpakowskiego i Włodzimierza Szaranowicza. A to jeszcze nie koniec złych wiadomości, bowiem nie uświadczymy polskiej lokalizacji "
Need for Speed: Rivals" - ta będzie obecna tylko na X360, PS3 i PC.
Liczba postów: 157
Liczba wątków: 17
To kto będzie komentował mecze?
Liczba postów: 2154
Liczba wątków: 61
Mecze będą komentowane w j. angielskim.
Liczba postów: 335
Liczba wątków: 4
W sumie dobrze, bo Szpakowski wkurza mnie jak komentuje mecze na żywo, a jeszcze bardziej w FIFIE

Angielscy komentatorzy jakoś mi mniej przeszkadzają...
Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
No ale nawet w polskiej wersji masz zdaje się alternatywę w postaci obcojęzycznych komentatorów, więc na jedno wychodzi. Dla mnie ta wiadomość to małe zaskoczenie. Wychodzi na to, że wersje tych dwóch serii będą znacznie bardziej się różniły w wersji na next-geny od tych na obecną generację i trzeba byłoby nagrać zupełnie nowy komentarz/zrobić napisy.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
A tu na pewno chodzi o konieczność dogrywania komentarzy? Ja słyszałem, że FIFA i nowy NFS całe będą po angielsku, również tekstowo. Tylko Battlefielda 4 na next-geny EA lokalizuje.
Liczba postów: 386
Liczba wątków: 86
NfS obecnie to slabizna jak w wyscigowym arcade moze byc 30 klatek/s animacji i ludzie (tworcy) mowia ze to lepsze od 60.
Wysłane z Tapatalk na iPhone
Wszystko zależy od preferencji i czułości oka danej osoby - mnie 30 klatek na sekundę w grach wyścigowych w niczym nie przeszkadza

Generalnie nowy NFS zapowiada się dla mnie średnio, ale przez dziwnie (przynajmniej na gameplayach) wyglądający model jazdy, a nie 30fps