Duet Szpakowski-Szaranowicz nie na nextgenach
[Obrazek: EA5.10.2011.5_c.jpg]

Portal CDAction wyciągnął od EA Polska przykre dla fanów piłki kopanej informacje odnośnie polskiej wersji językowej "FIFA 14". Zgodnie z tym, co przekazał polski oddział Electronic Arts, na konsolach nowej generacji nie uświadczymy polskiego komentarzu w wykonaniu Dariusza Szpakowskiego i Włodzimierza Szaranowicza. A to jeszcze nie koniec złych wiadomości, bowiem nie uświadczymy polskiej lokalizacji "Need for Speed: Rivals" - ta będzie obecna tylko na X360, PS3 i PC.
[Obrazek: PaultheGreatPL.png]
Odpowiedz
To kto będzie komentował mecze?
Odpowiedz
Mecze będą komentowane w j. angielskim.
Odpowiedz
W sumie dobrze, bo Szpakowski wkurza mnie jak komentuje mecze na żywo, a jeszcze bardziej w FIFIE Smile Angielscy komentatorzy jakoś mi mniej przeszkadzają...
TheMichal -> Rave_PL
[Obrazek: Rave__PL.png]
PlayStation 4 / Testy samochodów / motoryzacja
Odpowiedz
No ale nawet w polskiej wersji masz zdaje się alternatywę w postaci obcojęzycznych komentatorów, więc na jedno wychodzi. Dla mnie ta wiadomość to małe zaskoczenie. Wychodzi na to, że wersje tych dwóch serii będą znacznie bardziej się różniły w wersji na next-geny od tych na obecną generację i trzeba byłoby nagrać zupełnie nowy komentarz/zrobić napisy.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
A tu na pewno chodzi o konieczność dogrywania komentarzy? Ja słyszałem, że FIFA i nowy NFS całe będą po angielsku, również tekstowo. Tylko Battlefielda 4 na next-geny EA lokalizuje.
TheMichal -> Rave_PL
Odpowiedz
NfS obecnie to slabizna jak w wyscigowym arcade moze byc 30 klatek/s animacji i ludzie (tworcy) mowia ze to lepsze od 60.

Wysłane z Tapatalk na iPhone
[Obrazek: 18126.png]
Odpowiedz
Wszystko zależy od preferencji i czułości oka danej osoby - mnie 30 klatek na sekundę w grach wyścigowych w niczym nie przeszkadza Smile Generalnie nowy NFS zapowiada się dla mnie średnio, ale przez dziwnie (przynajmniej na gameplayach) wyglądający model jazdy, a nie 30fps Smile
TheMichal -> Rave_PL
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości