Odpracowywanie warnów
Na forum jest dosyć pokaźna grupka osób, którym nazbierało się po kilkadziesiąt soczystych procent za różne wybryki. Może dać im jakąś szansę odrobienia i cofnięcia tych ostrzeżeń? Jedyna możliwość, jaka mi teraz do głowy przychodzi to np. dodanie nowych gier do poddziału z Kodami i trickami. Powiedzmy 20 tematów z grami za każde 10%, w końcu za darmo tych ostrzeżeń nie dostali to tak łatwo je zbić też nie powinno być.

Co o tym myślicie? Macie jakieś inne propozycje? Czy niech dalej pokutują? ;D
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Wrzucanie linków do gier w działach Download (szczególnie PS1 i nowe PS3) czy polecanie użytkowników to też dobre sposoby na zbicie procentów. Żeby nie było za łatwo to linki tylko do gier, których np. jeszcze nie ma w tych działach. I ta sama zasada - 10 gier za 10%.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Mnie się propozycje podobają. Widzę że tricki i kody mocniej obostrzyłeś w ilość. To dobrze bo to głównie będzie copy&paste z innych serwisów - może dać większą ilość wymaganych ?
Tłumaczę moje rozumowanie: 20 może się okazać za mała liczbę na ilość osób odpracowujących. Może wyjść, że gier z kodami i trickami jest tak dużo , vide psone, że tacy userzy sobie ładnie wyzerują konta małych nakładem pracy. Jak to napisałem coś mi przyszło do głowy jeszcze ]:-> . Można by zastrzec że wpisy o kodach i trikach mogą wyzerować licznik tylko osobom np. z maks 40%. Ci co mają więcej muszą zrobić coś jeszcze. Wg mojej kalkulacji, wychodzi przykład dla userów z 50%, kodami zjadą do 10%, chcą zerować niech robią coś więcej. Chyba że taka pamiątka swoich poczynań ma im zostać , ich decyzja ;] Dla większej ilości trzeba by zrobić jakąś kalkulacje.

Oczywiście to moje propozycja wymagająca doprecyzowania.
Podkreślam jeszcze raz TO JEST PROPOZYCJA a nie ostateczna decyzja, żeby nie było później niedomówień i obrażania się ;]

Małe wyjaśnienie dla osób które mogą pomyśleć, że jestem wobec kogoś niesprawiedliwy. Po pierwsze to ma być kara. Po drugie wymienione przez Kratosa działy faktycznie stoją w miejscu i wypadało by je ruszyć a skoro mamy chętne ręce do pracy niech się wykażą wkładem w rozwój , jak by nie patrzeć, ich forum. Będzie to z pożytkiem dla nas wszystkich. Tutaj nie powinno być żadnych wątpliwości.
Odpowiedz
Już nie będę tak zastrzegał z tymi 40%, bo póki co i bez tego temat ma małe wzięcie. Trudno powiedzieć o co chodzi, bo przecież wychodzimy im z propozycją i podajemy rękę. Najpierw płaczą, że niesprawiedliwy warn, że nie ma jak odpracować, a jak przychodzi co do czego to cisza i nie ma komu wziąć się do roboty. Propozycje odpracowania warnów wydają mi się jak najbardziej sprawiedliwe, w końcu to ma być rodzaj pokuty, kary. Drugi raz 16 razy się zastanowią zanim zaczną spamować czy obrażać.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości