Destruction Derby Arenas
Witam. Oto moja pierwsza recenzja gry. Jej tytuł brzmi ,, Destruction Derby Arenas ''.

DDA jest wyścigówką, a także zręcznościówką, która piątej generacji cieszyła się dużo większym uznaniem. Fakt, że gra nie przebija Burnouta oraz NFS'a, ale wg. mnie jest wspaniała. Wielkim plusem gry jest jej dynamika. W części zawitały całkiem niezłe trasy jak i postacie zawierające swoją historię. Niestety gra zawiera mało trybów którymi są:
Destruction Bowl (totalna demolka na punkty), Wrecking Racing (wyścig, w którym nie obejdzie się bez destrukcji wozu przeciwnika) oraz Championship ( wybierasz auto i odblokowujesz nim postacie i trasy jednocześnie go tuningując po wygranych zawodach). Warto dodać, że gra oferuje zmagania na torze dla dwóch padów oraz tryb Online ( wyścigi i wypadki przez Network Adaptor)

Sony Computer Entertainment zrobili super grę, lecz szkoda, że jest tak mało znana, bo naprawdę zasłużyła na więcej. Wszystkim gorąco polecam:D

Chciałbym aby moja recenzja (weźcie pod uwagę, że jest to moja pierwsza recenzja) została przez Was oceniona:)
Odpowiedz
jak dla mnie ... 3/10 ... Baaaaaaaaaardzo króciutka... Brak Screenow...Za mało i niej napisałeś... :)
Odpowiedz