Usergroup Legend by HSC Community (2.0)
Instalacja tego plugina w wolnej chwili

Usergroup Legend by HSC Community (2.0)

http://mods.mybb.com/view/usergroup-legend
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Dodałem, skonfigurowałem , zmodyfikowałem ]:-> .
Z tego co zdążyłem zauważyć zwykli śmiertelnicy mają ten sam kolor nicka co Vip-y, da się to jakoś zmienić?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Czyli jednak domyślne było dobrze. Myśmy po instalacji pluginu zmienili kolor na ten co jest bo nie pasowało nam z shoutboxem, a się okazuje że w SB trzeba zatem zmienić by zachować jednolity schemat .

Odpowiadając na pytanie - tak, da się zmienić i to nie jest większy problem :]
Ja już zmieniłem dla VIPa na żółty ;)

Okej, zauważyłem jeszcze jeden mankament. Klikam dajmy na to na grupę "zbanowani" i widzę, że jest ich niby 5 stron, ale jak kliknę już na drugą to lista automatycznie przełącza się na wszystkich użytkowników. Niby niewielka sprawa, ale zawsze to jakiś błąd.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Fakt powyżej drugiej strony wywala usergroup z urla :(

Kwestia paginacji na przykładzie "banów" jest poprawiona.
Jeszcze mały błąd - w legendzie na stronie głównej po kliknięciu na range "Super Moderatorzy" pojawiam się tylko ja, a powinien być jeszcze użytkownik drakon. W ekipie forum jest wszystko w porządku.

Aha i można całkowicie usunąć rangę "Uploader", ze strony głównej, z ekipy i w końcu zabrać MORFEUSZOWI. Ta ranga to od początku był pic na wodę i myślę, że wszyscy się tu ze mną zgodzą, że nie ma sensu, żeby dłużej była.

drakon i jego brak na liście supermodów. Moja inspekcja wykazała ;] że szanowny drakon był również w grupie VIP i tam się pojawiał a nie w supermod. Mała interwencja z mojej strony w jego profil poprawiła stan rzeczy.
Kwestia grupy uploader. Morfeusz ma usera, grupa zdjęta z głównej i usunięta.

ps. czy tego typu rzeczy nie dał rady zrobić jakiś poziom moda (supermoda ]:-> ) ?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości