Liczba postów: 4402
Liczba wątków: 1670
Co prawda w tytule jest developerska ,ale często developer jest jednocześnie wydawcą gry i dlatego też z tego a nie innego powodu ta gra widnieje akurat obok tej firmy.
A więc jaka jest wasza ulubiona firma produkująca czy wydająca gry na PS2 i dlaczego akurat ta ?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
Liczba postów: 145
Liczba wątków: 7
Wahałem się między Sony, a EA, ale wybrałem EA. EA prezentuję, bardzo dobry silnik graficzny, ale też niektóre ich gry mają świetną fabułę ;)
Liczba postów: 986
Liczba wątków: 9
Wybrałem oczywiście Sony,
powód - świetne gry :)
Minusem jest to że w internecie nie pograsz w nie :|
Liczba postów: 145
Jak to nie pograsz?? A Killzone, czy też WRC4... Chyba, że masz piraty...
Liczba postów: 106
Liczba wątków: 4
top developer list:
1.electronic arts
2.sony
3.ubisoft
4.edios
5.konami
6.activision i capccom
7.rockstar
Liczba postów: 1563
Liczba wątków: 38
11-11-2008, 11:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2010, 15:42 przez The Boss.)
Oczywiście Sony. Wydają najlepsze gry i nic nie wskazuje na to, że taka sytuacja się zmieni. Tak jak pisze w ankiecie - GoW, GT, Socom, WRC, Singstar, Killzone i wiele innych pozycji świadczą o ich profesjonalności i przyłożeniu się do pracy.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier
TOP USER 2009
Pomogłem?
KLIKNIJ
Electronic Arts!
Dlatego że mają takie gry jak:FIFA,NFS czy Burnout
Liczba postów: 93
1. Sony - Gry cechuje ich ponadczasowość i jakość wykonania! duże rozbudowanie i grywalność.
2. Konami - Dopracowanie i poziom trudności to główne cechy tego develpomera. Gry nie przejdziemy w 5h czy nawet 10h... to sprawia że grę trzeba rozpracować i pomyśleć. Nie jest to firma wydająca komercyjne gry dedykowane masowemu odbiory, o popularności i sprzedajności tytułu decyduje jego jakość.
3. EA - "jest to firma wydająca komercyjne gry dedykowane masowemu odbiory" mimo to zdarzają się przemyślane produkcje. ;) Dobry engine graficzny i miliony na licencje muszą (czasami) przynosić efekt. ;) MOH (Underground, Allied Assalult), James Bond (Nightfire, Everything or Nothing, From Russia With Love), NFS (Hot Pursuit 2, Most Wanted).
Głos pada na Sony!
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 2
Sony - najlepiej dopracowane gry
Blizzard Entertainment - Za Diablo I i II, ale to na kompa
PlayStation 2 SCPH-90004; 2x DualShock 2 ;Sony 8MB Memory Card
Liczba postów: 729
Liczba wątków: 75
nawet nie widzialem tego tematu
Capcom glownie za DMC, RE, Street fighter, clock tower 3, megaman i inne, ogolnie duzo gier ktore, mi sie podobaja okazuja sie byc z Capcom'u
Namco oczywiscie za Tekken'a
Konami za Slient hill, MGS, Contra, TMNT
Rockstar- GTA
EA
Activision
Atari
Ubisoft
Sony