Działy
Witaj,
na początek bym uporządkował dział Gry zrobiłbym w nim podziały Problemy, Recenzje, Ciekawostki, Błędy. Przeglądając różne fora na taki podział najczęściej się napotkałem. Zabroniłbym ofert sprzedawania kopii gier oficjalnie w postach, jeśli ktoś chce to niech pisze sobie to w pirvach. W dziale HydePark zrobiłbym podziały o Muzyce, Filmach, Sporcie, Motoryzacji, Twórczość użytkowników. Oczywiście są to narazie propozycje co do nowych działów nie z każdym musisz się zgodzić. Nad resztą jeszcze dogłębnie pomyśle i ci napisze ;)
Pozdrawiam

Edit: Co do śmietnika to bym do niego wrzucał tematy łamiące regulamin, bądź nie na temat
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
No co do hydaparku to można rozbudowac przydalo by sie jakis tam porzadek zrobic. Dobrym pomyslem bylo by tak jak napisal ReV dac dzial o muzie, filmach, [b]grafice[/] itp.
Nie zastąpisz matki gdyż masz tylko jedną!
Kochaj, bron ją, szanuj oto sprawy sedno...

[Obrazek: 849.png]

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
Co do działów z grami to jestem na tak (może bez ciekawostek), natomiast jeśli o hydepark to nie wiem czy to jest dobry pomysł. Jeśli ktoś chce pogadać o dupie maryni to niech sobie poszuka jakieś forum wielotematyczne. Tutaj chciałbym zrobić forum specjalistyczne skupiające pasjonatów PS2. Czy aż tak istotny jest tak rozbudowany hydepark?
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
W zasadzie to nie;P to były jedynie sugestie, jeśli chcemy sie skupić tylko na tematyce o ps2 to masz racje co do hydepark'u.
Odpowiedz
No jak tak to ok. W sumie syf by się zrobił. Aha i niektórzy piszą w nie odpowiednich działach przenosi posty wtedy czy jak?? ^^ I ten corteez czy jak tam szło wkurza mnie :D Ciągle spamuje ze forum to i tamto...

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
Tak przenoś ale jeszcze upominaj w jakiś sposób użytkowników. A może by tak jeszcze wprowadzić system warnów bo jest paru użytkowników którzy na nie zasługują, może to by ich zmotywowało
Odpowiedz
Co do subforów w dziale gry proponuję dodać Recenzje, ewentualnie Błędy. Natomiast problemy można zrobić na zasadzie tagów np [problem] jak zabić potwora w IV akcie. Co o tym sądzicie?

Zrobię warningi razem z shoutboxem. Jeśli ludzie piszą w złych działach to póki co możemy upominać, jeśli nagminnie będzie się to pojawiało to warn. Co do corteeza to niech sobie tam gada i pisze co chce. Forum moim zdaniem rozwija się całkiem przyzwoicie a będzie jeszcze lepiej. Dzisiaj w nocy będzie prawdopodobnie przenoszona baza danych na nowy serwer więc forum powinno chodzić jeszcze szybciej.

Odpowiedz
No dobry pomysł tylko żeby wszyscy się do tego przystosowali :D

Do You know who I am?

DIED

Odpowiedz
Myślałem, że zrobimy max 3 subfora w Gry tj: Recencje, Download, Problemy a reszta będzie w ogólnym. Przy takiej ilości subforów proponuję zrobić zupełnie oddzielny dział Gry i w nim fora dostępne bezpośrednio (nie jako subforum).

Odpowiedz
Póki co zostawiłbym tak jak jest teraz. Jeśli będzie pojawiało się dużo postów odnośnie błędów to utworzymy specjalnie subforum. Póki co myślę, że teraz jest ok. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?

Odpowiedz