Userzy narzekają na ekipę
Dostałem sygnały, że ekipa sobie robi co chcę i nie przestrzega regulaminu. Dotyczyło to m.in usuwania tematów bez podania przyczyny oraz braku reakcji podczas gdy na shoutboxie była jakaś kłótnia.

Ja oczywiście stoję za Wami bo robicie dobrą robotę, niemniej jak widać zawsze znajdzie się ktoś taki komu coś nie będzie pasowało. Jeśli dacie radę to piszcie ludziom co źle zrobili, wcześniej ich ostrzegając. Myślę, że to załatwi problem i będzie spokój.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Ja się staram zawsze wszystko uargumentowywać, że tak powiem mimo, że często aż korci, żeby komuś usunąć temat ot tak, bo jest na tyle niedorzeczny. Większość userów chce jak najszybciej dostać odpowiedź na swoje pytanie i stąd biorą się kłopoty, bo tego nie lubię i to bardzo.

Co to kłótni na SB to ostatnimi czasy trochę się tego namnażają. Do tego stopnia, że musiałem prosić Woocasha o zwiększeniu dziennego limitu dawanych ostrzeżeń ;D Wczoraj poczęstowałem warnem kilku użytkowników i część z nich już obiecuje poprawę, reszta jak będzie dalej to samo robić to wyleci stąd, nie ma innej rady, chamstwo na podwórku, a nie tu.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
(02-03-2011, 12:04)Kratos napisał(a): Większość userów chce jak najszybciej dostać odpowiedź na swoje pytanie i stąd biorą się kłopoty

Dokładnie, potem widać na forum temat "POMOCY!!!!!" a w sb 30 linków do tego tematu, na takiego typa nie działają ostrzeżenia, nie reaguje na pw, miałem tak już nieraz, a potem pretensje że temat zniknął.
Odpowiedz
Domyślam się że głównym powoderem tego tematu jest niejaki Piterixos, któremu usunąłem temat chłopak chyba ma jakieś zaburzenia skoro w domu widzi rycerzy, ninja itp. Rozumiem że HP jest od pisania o wszystkim ale żeby takie bzdury już wypisywać. To już był nie pierwszy temat tego jegomościa, który usunąłem. W moim odczuciu to, że jakiś user to 13 letnie dziecko niczego nie tłumaczy może się chociaż czegoś nauczy, a nie będzie bezmyślnie wypisywać takie "kocopoły"
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości