Ankieta: czy to forum jest czytelne?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak, znajduje szybko wszystko czego szukam
76.92%
10 76.92%
nie za bardzo
23.08%
3 23.08%
Razem 13 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wszelkie żale i zastrzeżenia odnośnie pracy ekipy forum
(10-12-2008, 14:39)ReV napisał(a): Kolegami nie będziemy tu masz rację, co do 2giej sprawy fa jak większość użytkowników, a później dziwisz się czemu ktoś zamyka ci temat... itp Co do nazwy tematu to zdecydowanie nie jest ona adekwatna do poruszanego przez ciebie problemu, omijając to że było to w złym dziale.
Pozdrawiam

tak jak napisałem jeśli chodzi o kolory zablokujcie tę opcje userom i problem z głowy,
użyłem go w podobnym celu co wy używacie czyli chciałem zwrócić uwag czytającego na ten właśnie kawałek tekstu ewentualnie chciałem o od tekstu w pewien sposób odciąć, coś w stylu akapitu.

nie są detale skoro nazywasz mnie w moim temacie "jak dbać.." - "nasz moderator" z nutką sarkazmu.
w tym temacie pytam "o co chodzi?"
pytam o co wam modom chodzi skoro zamiast odpowiedzi widzę zamknięty temat..?
i o to właśnie pytam -o co chodzi??
taki jest motyw tego tematu.
Więc taka nazwa jest najbardziej właściwa.
jak go miałem inaczej nazwać
"Pytanie o zamknięty temat do wielce szanownych moderatorów naszych złotych??"
nie bądź śmieszny.
Piszac ze byłem modem miałem na myśli, że wiem na czym praca moda polega i nie wywracajcie kota ogonem, tylko konkretnie odpowiadajcie na moje posty z tego tematu tak ja ja odpisuje na wasze.
Zadałem pytanie a zamiast odpowiedzi temat został zamknięty, tak jakby się wypalil, lub gdybym poprosił o jego zamknięcie.

Powinniście zamknąć teraz temat "(null) error 500"
bo to jest to samo tylko na innej grze a mimo to temat nie jest zamknięty.

wiec o co chodzi?? (i tu bym teraz użył koloru bo większość to wzrokowcy)

gdybyscie byli mniej zadufani w sobie i nauczyli się czytać ze zrozumieniem to sami byście na to wpadli.

Co do działu to nie miałem rzeczywiście pojęcia gdzie napisać bo tak jak pisałem 2posty wyżej nie znam przyczyny tych błędów, nie wiem czy to połączenie, czy może wina sprzętu z tąd "tematy ogólne"

pozdrawiam
Odpowiedz
(10-12-2008, 14:07)Mikeol napisał(a): Może i fakt, robię błąd że nie korzystam z przeglądarki zakładając temat,
czasem się łapie na tym że chce odpisać w dawno zamkniętym temacie.. błędy nowicjusza, każde forum jest "inne"
i z czasem przywyknę (chociaż nie wiem jak długo tu zabawie)

Błędy nowicjusza ? przecież byłeś modem ? Jakim cudem popełniasz błędy nowicjusza ? no ale ok... forum nowe.. każde forum jest inne ;)
Odpowiedz
(10-12-2008, 15:55)ps2player77 napisał(a): ach... forum jest czytelne , ale niektórzy nie umieją go obsługiwac , opcja ,,szukaj" nie boli :P
powiedz mi Mikeol , czy na forum gdzie niby byłeś modem było tak że każdy do każdego nowego problemu zakładał nowy temat , nawet jeśli był już kilka razy poruszany ? hm... czyli , na tym forum panował totalny chaos :P
ps.
nie chce mi się trochę wieżyc że byłeś modem ...
club foto to był portal rozrywkowy taki jak nasza klasa czy foka, nie było tam tak wielu tematów poruszanych,ale było wiele działów hyde, humor, seks, czat itp. nie bylo takiego podziału jak tutaj mimo to dziennie siedziało na forum ponad 400osób i mimo to był porządek,
moderatorzy starali się wychodzić na przeciw wymaganiom userów jeszcze za nim mnie wcielili i nikt bez konkretnego uzasadnienia nie zamykał tematów.
nikt się nie szukał pretekstu do zaczepki z powodu użycia koloru czy czegoś równie śmiesznego.
Zdarzały się zwarcia a jakże ale chamstwa raczej nie było.

jeśli był kilka razy temat poruszany ale w innej, a nawet w tej samej to nie było zamknięcia, userzy sami wybierali gdzie chcą pisać, nawet jeśli ktoś po jakimś czasie zakładał ten sam temat to często było tak ze nowi userzy pisali na nowy temat bo wg.ich wątek był świeży.
A reszta dalej pisała w tym starszym bo było już po 20-50 stron postów naklepane.
(10-12-2008, 17:03)Monhamen napisał(a):
(10-12-2008, 14:07)Mikeol napisał(a): Może i fakt, robię błąd że nie korzystam z przeglądarki zakładając temat,
czasem się łapie na tym że chce odpisać w dawno zamkniętym temacie.. błędy nowicjusza, każde forum jest "inne"
i z czasem przywyknę (chociaż nie wiem jak długo tu zabawie)

Błędy nowicjusza ? przecież byłeś modem ? Jakim cudem popełniasz błędy nowicjusza ? no ale ok... forum nowe.. każde forum jest inne ;)

też nad tym się zastanawiałem pisząć o nowicjuszu ale widocznie tak po prostu jest, lub jest to wina tego ze forum jest nie czytelne.
(10-12-2008, 16:37)SobeK napisał(a): Bądźmy szczerzy ;)
Forum jest nieczytelne.

Dział sprzęt warto by było podzielić na inne kategorie.
Dużo osób wchodzi szuka odpowiedzi ale nie znajduje.
Dla tego nowi użytkownicy zakładają nowe tematy...

no to teraz "nasrałeś sobie w papiery" u modów;)
jako jedyny udzieliłeś mi niejako poparcia.
dzięki
Odpowiedz
Nie "nasrał sobie w papiery" bo sam jest Moderatorem, do tego Super. :) Poza tym tu się nie ma od razu przesrane, a SobeK jest osobą szanowaną.
Do tego zrozum: jest temat o danym problemie to W NIM pisz. Jak się coś nie podoba to trudno... jest jeszcze system ostrzeżeń.
I nie dziel tematów na świeże, czy zgniłe... nieważne. Po prostu jest, to trzeba w nim pisać. Takie są tu zasady i z tym trzeba się pogodzić.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
(10-12-2008, 17:35)[R]ay napisał(a): Nie "nasrał sobie w papiery" bo sam jest Moderatorem, do tego Super. :) Poza tym tu się nie ma od razu przesrane, a SobeK jest osobą szanowaną.
Do tego zrozum: jest temat o danym problemie to W NIM pisz. Jak się coś nie podoba to trudno... jest jeszcze system ostrzeżeń.
I nie dziel tematów na świeże, czy zgniłe... nieważne. Po prostu jest, to trzeba w nim pisać. Takie są tu zasady i z tym trzeba się pogodzić.

no właśnie to zauważyłem ze tam jakiś kolorek mu się swieci..
(sam sobie gola strzeliłem;))
kolejny przykład na to, że forum nie jeta czytelne!

Każdy powinien być tu osobą sznowaną.

Do tego zrozum: nie wiem jakiej natury dotyczy problem to zakładam nowy temat.

LUDZIE!! CZY CZYTA KTOŚ MOJE POSTY??!
CZY KAŻDEMU Z OSOBNA MAM OPOWIADAĆ SWOJĄ HISTORIĘ??!

ILE JESZCZE?! (z tym to mnie poniosło :))

*TERAZ CZEKAM NA POSTA W KTÓRYM JAKIŚ NASTĘPNY Z NATCHNIONYCH ADMINÓW NAPISZE MI ZE CAPSA NIE POWINNO SIĘ UŻYWAĆ (ZARAZ PEWNIE BĘDZIE O TYM W REGULAMINIE WZMIANKA)
AA HAHA xD
JUŻ TO WIDZĘ...

tak jak dodane dzisiaj słowo "(prawie)" w jednym z tematów zamkniętych przeklejonych/ czy specjalnych he he ubaw mam tutaj :)
w temacie wszystko o online do ps2 czy jakoś tak..
Odpowiedz
Caps Locka dobrze użyłeś, bo jak byś nie wiedział, to oznacza on tyle, jak byś krzyczał. A, że chciałeś to zrobić ino zrobiłeś. Tylko przy tej gwiazdce już nie potrzebnie, racja...
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
no nie !!!
a jednak, dzisiaj z mojego powodu niejaki mod ReV zmienił regulamin działu "sprawy ogólne"
!!
w 11 wierszu pojawił się punkt nr 7!!
http://www.ps2forum.pl/tematy-ogolne/reg...t-545.html
mówiący o nieużywaniu koloru.

no na prawdę czuje się ZASZCZYCONY!!
xD

To co będzie następne kwiaty, pochwały??

Tylko w tym dziale "Ogłoszenia uwagi propozycje" kolor nie jest zabroniony!!
na razie bo admin(kolor czerwony) jest offline i zapewne macie jeszcze taką dżentelmeńską umowę między sobą ze jeden drugiemu postów nie poprawia, a zwłaszcza adminstratorowi zwykły operator (ciekawe czego operator? :D )..

jednak coś tam co WAS dociera!! szkoda ze najpierw trzeba kij w mrowisko wsadzić..

cholera napisałem capsem a w mini regulaminie jest zabronione.. moja wina! Sorka! no chyba ze mini regulamin nie tyczy się tego działu jak punkt 7 z "Ogólne tematy" tutaj?? :D
Odpowiedz
Poprawił wyłącznie dla ciebie, bo była to sprawa tak oczywista, że w naszym gronie nikt ich nie używał... Aha i ReV nie jest modem, a Operatorem.

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
No widzę ,ze dyskusja trwa w najlepsze . Szkoda tylko ,że o ile pierwsze posty niejakiego Mikeola były w miarę przystępne o tyle reszta to już absurd i żenada . Po pierwsze - jeżeli można to zachowuj się grzeczniej , ja wiem nie ma tego bezpośrednio w regulaminie ,ale zasady dobrego wychowania i kultury obowiązują wszędzie . Gubisz się w zeznaniach i niepotzrebnie brniesz w to dalej . Chociaż nie spodziewałbym się i tak,ze odpuścisz i przyznasz sie do błędu .

Napisałeś ,że byłeś modem. Warto zastanowić się nad tym dlaczego już nie jesteś : ] Zachowujesz się gorzej niż niejaki Venom . Nota bene mógłbyś sie z nim zaprzyjaźnić , o ile już się nie znacie. Dzięki ,że przypomniałeś o tym drugim temacie , właśnie miałem go zamknąć i to zrobiłem . Zamknąłem oba bo to nie jest ani nasza-klasa ani fotka i porządek musi być , radzę to sobie w końcu tobie uzmysłowić .

"I nie wmawiaj mi co ja rozumiem, a czego nie rozumiem, bo z tego co widze to masz jakąs bzdurną wizje na temat forum.
Zakładka "tematy ogólne" daje mi prawo do zakładania tematów o ogólnej tematyce, poza tym kąd wiesz na czym polega moj problem???
przecież nie znasz odpowiedzi.. może problem podlega bardziej pod dział sprzet??"

Nie znać odpowiedzi czy rozwiązania na problem a nie wiedzieć zupełnie o co biega w danym temacie to 2 różne sprawy , radzę je rozgraniczyć jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś.

"poza tym fakt bycia modem nie wyróżnia cię w sposób znaczący z tłumu
nie zapominaj że jesteś tylko zwykłym userem z dodatkowymi opcjami zarzadzania/edytowania forum
co wcale nie znaczy ze posiadasz większą wiedzę od forumowiczów. "

Nigdy nie powiedziałem ,że jestem wyjątkowy , Bogiem czy panem i władcą ,dlatego nie wkładaj mi w suta słów , których nie wypowiedziałem.

"tak jak dodane dzisiaj słowo "(prawie)" w jednym z tematów zamkniętych przeklejonych/ czy specjalnych he he ubaw mam tutaj Smile
w temacie wszystko o online do ps2 czy jakoś tak.. "

Oczywiście tylko ostatnia data edycji jest z 14 sierpnia bodajże , więc jak niby zmieniłem nazwę bez jego edycji ? Pomyśl czasami .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
(10-12-2008, 18:20)[R]ay napisał(a): Poprawił wyłącznie dla ciebie, bo była to sprawa tak oczywista, że w naszym gronie nikt ich nie używał... Aha i ReV nie jest modem, a Operatorem.

no tak wiem ze dla mnie:))
tak tak myli mnie jeszcze ta hierarchia tutaj, ale potem się poprawiłem.
(10-12-2008, 18:23)Kratos napisał(a): No widzę ,ze dyskusja trwa w najlepsze . Szkoda tylko ,że o ile pierwsze posty niejakiego Mikeola były w miarę przystępne o tyle reszta to już absurd i żenada . Po pierwsze - jeżeli można to zachowuj się grzeczniej , ja wiem nie ma tego bezpośrednio w regulaminie ,ale zasady dobrego wychowania i kultury obowiązują wszędzie . Gubisz się w zeznaniach i niepotzrebnie brniesz w to dalej . Chociaż nie spodziewałbym się i tak,ze odpuścisz i przyznasz sie do błędu .

Napisałeś ,że byłeś modem. Warto zastanowić się nad tym dlaczego już nie jesteś : ] Zachowujesz się gorzej niż niejaki Venom . Nota bene mógłbyś sie z nim zaprzyjaźnić , o ile już się nie znacie. Dzięki ,że przypomniałeś o tym drugim temacie , właśnie miałem go zamknąć i to zrobiłem . Zamknąłem oba bo to nie jest ani nasza-klasa ani fotka i porządek musi być , radzę to sobie w końcu tobie uzmysłowić .

"I nie wmawiaj mi co ja rozumiem, a czego nie rozumiem, bo z tego co widze to masz jakąs bzdurną wizje na temat forum.
Zakładka "tematy ogólne" daje mi prawo do zakładania tematów o ogólnej tematyce, poza tym kąd wiesz na czym polega moj problem???
przecież nie znasz odpowiedzi.. może problem podlega bardziej pod dział sprzet??"

Nie znać odpowiedzi czy rozwiązania na problem a nie wiedzieć zupełnie o co biega w danym temacie to 2 różne sprawy , radzę je rozgraniczyć jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś.

"poza tym fakt bycia modem nie wyróżnia cię w sposób znaczący z tłumu
nie zapominaj że jesteś tylko zwykłym userem z dodatkowymi opcjami zarzadzania/edytowania forum
co wcale nie znaczy ze posiadasz większą wiedzę od forumowiczów. "

Nigdy nie powiedziałem ,że jestem wyjątkowy , Bogiem czy panem i władcą ,dlatego nie wkładaj mi w suta słów , których nie wypowiedziałem.

"tak jak dodane dzisiaj słowo "(prawie)" w jednym z tematów zamkniętych przeklejonych/ czy specjalnych he he ubaw mam tutaj Smile
w temacie wszystko o online do ps2 czy jakoś tak.. "

Oczywiście tylko ostatnia data edycji jest z 14 sierpnia bodajże , więc jak niby zmieniłem nazwę bez jego edycji ? Pomyśl czasami .

odpowiadam kolejno:

-absurd i żenada to jest to co ty mi napisałeś później

-nie gubie się w zeznaniach to ty nie wiesz czy mi już dopiec

-chłopie ja w odróżnieniu od ciebie potrafię się przyznać do błędu

-Nie wiesz jak inaczej zapytać o club foto tylko mnie obrażasz??
Tylko na tyle cię stać?? myślałem ze wymyślisz coś lepszego.

A pisałeś coś o zachowaniu się??

na club foto było tylko ponad 6000tyś użytkowników, a to nie zapewniało świetlanej przyszłości(słaby dochód z reklam) i po ponad półrocznej działalności portal zamknięto dziękując serdecznie wszystkim za współprace. Wtedy królowała jeszcze fotka.

-nie znam venoma

-dobrze że zamknełeś o to mi chodziło :)

-widocznie nie znać i nie wiedzieć to u ciebie to samo

-a odniosłem wrażenie ze uważasz się tutaj za kogoś lepszego,
serio! nawet gdybyś nie maił gdzieś tam mod napisane to to się czuje ze masz wielkie mniemanie o sobie

-to nie macie możliwości usuwania informacji o dokonaniu edycji??

Cieszy mnie fakt że w końcu przeczytałeś moje posty, to na prawdę wielki krok w stronę porozumienia między nami!
Na prawdę spoko, doceniam to.:cool:
Odpowiedz