Recenzent
Witam,
no to jak robimy z tym Recenzentem?? Wg mnie jest to bardzo dobry pomysł tylko nie możemy dać tak na odrazu jakiemuś userowi takiej rangi, najpierw musi on napisać jakąś recenzje na próbę i wtedy osądzimy czy się nadaje.
Myślę że tak będzie ok co wy na to?? No i jak się wszyscy zgadzają to hmm damy ogłoszenie na stronie głównej może, to by chyba zmobilizowało niektórych.
Pozdrawiam
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Słuchaj, ja też sądzę, że to jest świetny pomysł, ale jest parę "ale".

1.- Oczywiście, że nie możemy dać od razu. Najpierw proponuję dać ogłoszenie na stronie głównej, że poszukujemy takowych.

2.- Według mnie recenzje, jeśli już mają być tak serio "na poważnie", to muszą być okrojone. Znaczy się przydałby się jakiś korektor, screeny muszą być. Po prostu coś takiego jak RE-GU-LA-MIN. Chcesz to mogę przygotować na próbę, o co mi tak właściwie chodzi.

3.- Na razie, jak nikomu jeszcze tej rangi nie przyznaliśmy, to radziłbym nie dawać tego regulaminu, zrobi się go potem.

Proszę dawać swoje opinie, bo musimy to jakoś przemyśleć.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Ja bym tez odrazu nie dawal... ktos kto zasluguje na range recenzent musi zrobic KILKA recenzji a nie jedna...Ot moje zdanie
[Obrazek: sygnaturka25gu9.jpg]
Odpowiedz
No co najmniej 3 recki imho.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Ja bym nawet był za 5 recenzjami i to takimi na jakimś poziomie . Ponadto najlepiej by było żebyśmy kazdą kandydaturę razem przedyskutowali , nie ma pośpiechu .
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Dokładnie myślę tak jak Kratos. Recki nie mogą być byle jakie, ale dopracowane, ładne i czytelne.
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
No ja chętnie wezmę takiego recenzenta do siebie na ps2blog.pl jeszcze. Mogę nawet płacić - za dobrą recenzję 10 zł ;)
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
dlaczego ten projekt nie zostal zrealizowany. bylbym chetny (chociaz i tak bym pewnie polegl). przydaly by sie recenzje na naszym forum, nie trzeba by szukac na innych

sory za odkopywanie
ps. nie rozumiem tego czepiania sie archeologow:-P
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRjufhUbmuizyf3Nbees_n...lQoFN9RYkw][Obrazek: ZqKvyOY.png][Obrazek: UserbarRE.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości