Ankieta: Czy wyłączyć naliczanie postów w dziale "HydePark" ?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
TAK
50.00%
4 50.00%
NIE
50.00%
4 50.00%
Razem 8 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

HydePark.
Wszyscy wiecie o co chodzi, temat na życzenie admina. Głosujcie, czy naliczanie postów w hydeparku ma zostać zgładzone...

Oczywiście ja jestem na NIE. :)
TV LCD Samsung 32" LE32A330; PlayStation 2 SCPH 79004; 2x DualShock 2; Sony 8MB Memory Card; Blue Light Stand; Redeemer SPEED LINK; 12 oryginalnych gier

TOP USER 2009

Pomogłem?
KLIKNIJ
Odpowiedz
Głosujcie czem prędzej ci którzy nie głosowali i decydujemy , bo szkoda tracić czas : D

No i mamy najgorsze rozwiązanie jakie mogło się trafić - remis ;] Więc co robimy ?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
jeszcze chyba nie wszyscy zagłosowali ;) bo kiedy naciskam na "pokaż ekipę forum" jest 7 userów plus ja i Sobek więc wychodzi 9 czyli od kogoś teraz wszystko zależy :D

Edit: Rzeczywiście Rapido jest napisany 2 razy, sory nie zauważyłem.
Odpowiedz
Jest remis 8 osób może głosować ponieważ Rapido jest 2x nadpisany.

Edit 1: Hmm może musimy na nowo przedstawić argumenty być może ktoś z nas zmieni wtedy zdanie;P
Jak już wcześniej pisałem licznik postów teorytycznie pokazuje doświadczenie użytkownika na forum. To ma pokazywać jak często ktoś się udziela jaki ma bagaż doświadczeń w pisaniu na forum. Może byśmy dali nową rangę osobą które wyraźnie znają się lepiej na sprawach technicznych w kwestii PS2 np Support, Supporter... coś można wymyślić to by pokazywało nowemu użytkownikowi, że ktoś zna się na rzeczy skoro ma takie wyróżnienie tyle z mojej strony.
Pozdrawiam

Edit 2: Podałem tylko taki pomysł ale w zasadzie masz rację, a kogoś takiego upominać!, dajesz mu tylko warny czy piszesz mu na PW? ja parę razy napisałem mu już na PW innym userom również czasami to pomogło a czasami nie a pan simpson powoli dąży do bana trzeba mu uświadomić to w jakiś sposób, mogę się podjąć tego ;P Hmm a co do tego ich offtopowania w HydeParku to wydaje mi się że musimy ich nauczyć używać opcji edytuj bo widzę wiele postów pisanych pod sobą i wygląda to jak rozmowa na gg. Pewnie na początku było by trudno łączenie ich postów i upominanie na PW wreszcie napewno czegoś nauczy, wiem wiem żmudna praca ;P

Edit 3: i jak możecie to również napiszcie do delikwenta który nazywa temat np problem!!!, nie mogę przejść... itp itd żeby sam poprawił nazwę tematu jeśli w ciągu dajmy na to 2-3dni tego nie poprawi to sami wpiszcie poprawną nazwę tematu wedle własnego uznania bo niestety jest wiele tematów z tak durnymi nazwami te które wyłapie to czasami poprawiam ale nie jestem wstanie zrobić tego z każdym tematem.
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
Tak tylko ,że z tym byłoby masę roboty a poza tym i tak nie widzę kandydatów na te nowe rangi . Ci , którym się należały zostali już obdarowani , a jak ktoś się wybije w przyszłości to ranga VIP czeka : D Żeby lepiej zobrazować to dlaczego licznik w Hydeparku powinien być wyłączony wystarczy spojrzeć na 1 z brzegu ten temat http://www.ps2forum.pl/hydepark/swieta-s...-1355.html , w którym jak na dłoni widać jak kilku userom zależy nie na tym ,żeby forum prezentowało sobą jakiś poziom ,ale żeby mieć jak najwyższą wartość pod avatarem w kategorii : ilość postów .

Poza tym na forum od jakiegoś czasu panuje grupka osób na czele z panem Simpsonem . Notorycznie łamią regulamin i offtopują gdzie się tylko da . Oczywiście ich upominam ale ile można ?! Ja rozumiem ,że to nie są zbyt doświadczone osoby ,ale trochę mogliby zluzować... Co z nimi ?
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

Odpowiedz
Dodawaj im po 5, 10 % do ostrzeżeń i tłumacz za co - jak się nie ogarną to uzbierają 100% a wtedy wiadomo co się dzieje.
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
No to co postanawiamy z tym licznikiem w HydePark'u?? a i chciałem jeszcze wspomnieć o 1 rzeczy, chciałbym abyście bacznie obserwowali nowych użytkowników a zwłaszcza ps2player77 wydaje mi się że jest to user który wczoraj dostał bana i wydaje mi się że tak łatwo się nie poda i będzie nam sprawiać problemy na nasze nieszczęście koleś ma zmienne IP.
Odpowiedz
Rev i ja głosowaliśmy za tym żeby nie było wyłączone więc chyba powinno tak zostać. Szkoda, że jest akurat 8 głosów ;). Co o tym myślicie?
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Miałem właśnie pisać o tym żeby administratorzy zdecydowali czy licznik ma być wyłączony :) Więc trudno, mimo że dałem propozycję by wyłączono, przeżyję jak zostanie tak jak jest ;)
Odpowiedz
Ja również byłem za wyłączeniem licznika , ale ok zdanie adminów jest dla mnie rozkazem :D I tak sądzę ,że jeszcze wrócimy do tej dyskusji kiedy zacznie się zamykanie kolejnych tematów tylko dlatego ,że stają się jednym wielkim śmietnikiem .

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości