Przenoszenie forum
W przyszły weekend (sobota) chciałbym przenieść forum pod nowy adres i połączyć je razem z ps3elite. Proszę o info czy chociaż jedna, dwie osoby by mogły się wstawić na jakąś umówioną godzinę tak abyśmy mogli sprawdzić wszystko po przeniesieniu czy funkcjonuje?

Chciałbym też się dowiedzieć czy macie może pomysły jak ułożyć działy na nowym forum. Bo teraz jest mały bałagan (zwłaszcza w gry).
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Rozumiem, że chodzi o dział Gry w części o PS2, tak? Można, by zlikwidować ten podział na gatunki i zrobić coś na wzór działu Gry jak w PSX i PS3, czyli 1 temat do 1 gry. Niektóre takie tematy już istnieją, więc trzeba je by tylko poprzenosić. Do tego jakieś poddziały typu "problemy z grami" czy "recenzje". Dział "Game Corner" bym zostawił nienaruszony, bo staram się tam o porządek jak chyba nigdzie ;D No nie wiem co tam jeszcze, co o tym myślicie? Nic innego do głowy mi nie przychodzi, a nie wiem czy jest sens to robić.

Ja mogę z chęcią pomóc np. w tym przenoszeniu tyle, że ja to dopiero późnym wieczorem czy nocą bym działał.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Tak chodzi o ten dział, o którym wspomniałeś.

Odpowiedz
Tylko jedna odpowiedź Kratosa? Na innych nie będę mógł liczyć? Trzeba by opracować jakiś plan działania. Ja mogę zająć się przeniesieniem i i wyglądem, ale nic więcej nie dam rady.

Odpowiedz
Ja też tak na dobrą sprawę nie wiem co będę miał robić na razie ;D A co z przenoszeniem użytkowników ze starego forum o ps3? Można też wysłać masową prywatną wiadomość do wszystkich userów o rozbudowie forum jak już pisałem w innym temacie.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
To zrobię jak już połączę dwa fora. Postaram się zrobić tak żeby połączyć ze sobą dwa fora tj. tematy i userow. Zobaczymy czy mi wyjdzie ;)

Odpowiedz
OK fora zostały połączone (tematy i userzy) w jedno. To tematy i działy które dałem radę przenieść to przeniosłem.

Proszę ekipę o sprawdzenie czy wszystko działa, a także obczajenie moderatorów itd żeby ktoś czasem nie miał dostępu tam gdzie nie trzeba.

Dodatkowo należy się zastanowić jak ogarnąć działy GRY dla PS2 i PS3. Póki co przeniosłem jako subforum dla odpowiedniej konsoli.

W ciągu tygodnia będziemy poprawiać co trzeba na bieżąco.

Odpowiedz