Stworzenie czegoś wielkiego.
Czy ktoś z ekipy byłby za stworzeniem tego co jest w Uwagach i propozycjach?
Odpowiedz
Chciałbym przeprosić całą ekipę forum za to iż nie skonsultowałem z Wami tego działania, niemniej jednak Bart odezwał się do mnie na GG i zapytał czy nie chciałbym reaktywować w końcu pomysłu stworzenie wspólnego forum o tematyce PlayStation. Było to spowodowane chwilowym podpaleniem z mojej strony, jednak widzę że Bart wziął się w jakiś sposób do nakręcania tematu. Proszę o wybaczenie i danie drugiej szansy. Myślę, że możemy spróbować zrobić wspólne forum o PS. Bartowi damy szansę na wykazanie się i zobaczymy. Przecież nie musi zostać - z Wami jestem dużo dłużej i faktycznie powinienem najpierw spytać o ten temat a nie się tak podpalać.

Jeśli chodzi o dotychczasowy plan:

1. Zakupiłem domenę playstationforum.pl
2. Skopiowałem tam ps2forum.pl
3. Chciałbym jeszcze skopiować userów z ps3elite.pl
4. Trzeba zgrać skórkę z ps3elite.pl na to nowe forum (chyba, że w drodze głosowania zadecydujemy który wygląd ma zostać).
5. Poustawiać nowe forum jak należy.
6. Jeśli wszystko będzie ok to zrobić przekierowanie z ps2forum.pl oraz ps3elite.pl na playstationforum.pl i dalej już działać na nowym forum.

Myślę, że teraz będziecie mieli nieco jaśniejszy pogląd na to wszystko - póki co są to tylko moje propozycje. Czekam na Wasz odzew i jeszcze raz na końcu proszę o wybaczenie. Nie chciałem nikomu się narazić, kierowałem się tylko chęcią rozwoju forum, które to Wy stworzyliście i kształtujecie nadal. Sory Panowie <piwo>
Zajrzyj na forum dla webmasterów.

Nie udzielam pomocy na PW, GG, maila. Masz pytania? Pytaj na forum.
Odpowiedz
Ja się nie gniewam, swoje zdanie już wypowiedziałem, ale miło, że doczekałem się przeprosin. Wracając do tematu to szczerze mówiąc nie wiem o co biega z tym całym nowym projektem. Mi dobrze jest jak jest, ale zmiany, które są tu proponowane, raczej takie kosmetyczne, wyjdą forum na dobre mam nadzieję.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości