Witaj!!!
Masz problem z odpaleniem filmu z pendriva za pomocą Simple Media System?
Lub nie wiesz co zrobić aby zamiast kwadracików itp. w napisach wyskakiwały polskie znaki(ń, ć ,ś, ę)???
A więc to filmik dla ciebie!!!
Tak filmik dobrze zrozumiałeś/aś......
Ponieważ dużo osób (cały czas co jest strasznie męczące i już nudne) dopytuje się co i jak...
Bo nic nie rozumieją z opisów jak i co zrobić.
Stworzyłem video poradnik do ściągnięcia jak i obejrzenia na tej
stronce:
W filmiku pokazałem co i jak trzeba wcisnąć, nacisnąć, kliknać itp.
Aby właśnie odpalić film z pendriva lub aby mieć polskie znaki w napisach:)
strasznie przepraszam za jakość gdyz filmik jest nagrywany aparatem cyfrowym natomiast ja na swoim komputerze jak to przeglądałem to wszystko fajnie było widać
Niech wam ten poradnik słuzy jak najdłużej i prosze Moderatorów itp. jeżeli ktoś będzie miał z tym jeszcze jakikolwiek problem to prosze przekierować ich tutaj ponieważ w filmiku wszystko jest pokazane co i jak wklepać i myśle że nikt z tym nie będzie miał problemów:D
Pozdrawiam!!!
Masz problem z odpaleniem filmu z pendriva za pomocą Simple Media System?
Lub nie wiesz co zrobić aby zamiast kwadracików itp. w napisach wyskakiwały polskie znaki(ń, ć ,ś, ę)???
A więc to filmik dla ciebie!!!
Tak filmik dobrze zrozumiałeś/aś......
Ponieważ dużo osób (cały czas co jest strasznie męczące i już nudne) dopytuje się co i jak...
Bo nic nie rozumieją z opisów jak i co zrobić.
Stworzyłem video poradnik do ściągnięcia jak i obejrzenia na tej
stronce:
Kod:
http://www.przeklej.pl/plik/hpim1466-avi-0022c28ns6oi3spW filmiku pokazałem co i jak trzeba wcisnąć, nacisnąć, kliknać itp.
Aby właśnie odpalić film z pendriva lub aby mieć polskie znaki w napisach:)
strasznie przepraszam za jakość gdyz filmik jest nagrywany aparatem cyfrowym natomiast ja na swoim komputerze jak to przeglądałem to wszystko fajnie było widać
Niech wam ten poradnik słuzy jak najdłużej i prosze Moderatorów itp. jeżeli ktoś będzie miał z tym jeszcze jakikolwiek problem to prosze przekierować ich tutaj ponieważ w filmiku wszystko jest pokazane co i jak wklepać i myśle że nikt z tym nie będzie miał problemów:D
Pozdrawiam!!!
http://pustamiska.pl/ Pomóż zwierzakom w potrzebie!!! Wystarczy że klikniesz !!!