Liczba postów: 59
Liczba wątków: 21
27-02-2011, 14:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2011, 14:09 przez Rezer.)
PS2 Forum - HaxBall
Chciałbym założyć drużynę reprezentującą nasze forum w grze na przeglądarce HaxBall. Wzieli byśmy udział w turnieju na haxball.pl i może jeszcze gdzieś indziej ;) Najlepiej by było, gdybyśmy uczestniczyli w 3 vs 3 - Bramkarz/Obrońca, Napastnik i Pomocnik/Napastnik
Treningi
Organizowane by były w Weekendy wieczorami. Sparingi, myślę że dwa razy w tygodniu starczą.
Rekrutacja
Poszukujemy Bramkarza/Obrońcę, Napastnika i Pomocnika/Napastnika. Bez obijania w bawełnę, zgłaszają się osoby które potrafią grać. Nie chcemy osób, które grały w tą grę zaledwie kilka razy. W końcu reprezentujemy nasze kochane forum!
Jak będzie wyglądała rekrutacja? Urządzę Casting ; ) Osoby zainteresowane niech napiszą w tym temacie, a za parę dni ustalimy datę i godzinę Castingu. Myślę że lepiej będzie zrobić osobny casting dla każdej pozycji. Każda osoba pokaże co potrafi. Na koniec założę ankietę i użytkownicy będą mogli głosować na tego, który był dla nich najlepszy. Każdy ma szanse!
Ja również wezmę udział w castingu na pozycję bramkarza/obrońcy. ;) Jeżeli mnie nie wybierzecie, trudno :P ale z przyjemnością poprowadzę Drużynę. Przyznam się że mam już zaplanowaną taktykę :D
Gdy drużyna będzie gotowa, poproszę administratora aby zrobił dział specjalnie dla nas, ukryty, gdzie będziemy ustalać taktykę itp.
Pozdrawiam i Zapraszam!
A, miło by było, gdyby drużyna posiadała mikrofony i TS'a albo Skype ;)
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 12
Sorry ale - haha.
"Gdy drużyna będzie gotowa, poproszę administratora aby zrobił dział specjalnie dla nas, ukryty, gdzie będziemy ustalać taktykę itp."
beka w juch
Liczba postów: 59
27-02-2011, 14:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2011, 14:38 przez Rezer.)
Nie rozumiem? :/
Nie musi to być dział :/ Możemy gadać na gg, ts'e, skype. Mogę nawet założyć stronę.
Liczba postów: 26
zgłaszam się ! :D
na pomocnika, operował bym grę w środku pola :)
chciałbym najlepiej, aby casting był w sobotę z rana albo w niedzielę :) może być ew. w piątek :)
ja na pomocnika :)
jak coś, to rezerwuję numer 11 :p
Liczba postów: 126
Liczba wątków: 8
Może być śmiesznie :D Zapisuje się jako bramkarz ( ale będę puszczał "szmaty" :D )
PlayStation2 Slim SCPH-79003 (nieprzerobiona) :D:D
Mam loki ^^ :P
"Aj beliw Aj ken flaj,
Aj beliw Aj ken tacz di skaj"
Liczba postów: 26
dołączajcie się :P rozwalimy tych leszczy z haxball.pl :d
Liczba postów: 1397
Liczba wątków: 26
Dziękuję, postoję. Gry przeglądarkowe to dla mnie jakieś totalne nieporozumienie.
Zakochałem się w tej grze. Szukam użytkowników do wspólnej zabawy, możemy utworzyć drużynę, lub od czasu do czasu po prostu się pobawić. Jeżeli jest ktoś zainteresowany, proszę napisać na komunikatorze : 34095970. Polecam, świetna gierka.
Pozdrawiam
Liczba postów: 90
Liczba wątków: 9
ja tez bym mógł zagrać :)