Gry z " Face Mapping"
Witam, czytałem ostatnio, że w Tony Hawk' s Underground 2 można poprzez kamerkę EyeToy i opcję Face Mapping zrobić skate' a z naszą twarzą. Czy znacie inne gry w których dostępna jest taka opcja? Poniżej zdjęcia :

[Obrazek: 72995505_f87178dd8f.jpg]
[Obrazek: 6339_2004-03-22_09s.jpg]
[Obrazek: vr52ma.png]
[Obrazek: 15d8h3a.jpg]
Odpowiedz
WoW, nawet nie wiedziałem że coś takiego istnieje na PS2 ;] Naprawdę fajne.
To chyba tylko jedna gra z taką funkcją, nic innego nie znalazłem oprócz tego :/
[Obrazek: kingrichuserbars_2.jpg]
Odpowiedz
@Rafix3332
Zmaram cię i powiem ci, że w wersji na psp tez jest ta funcja ;s
"Master of Puppets im pulling your strings... Twisting your mind and smashing your dreams"
Odpowiedz
Na PSP to wiem że jest tam taka funkcja, ale nie wiedziałe że jest na PS2 :P
Odpowiedz
Cytat:Napisane przez Marzyciel - Dzisiaj 08:45
@Rafix3332
Zmaram cię i powiem ci, że w wersji na psp tez jest ta funcja ;s

A czy w jakichś innych grach na psp jest ta funkcja?

Pozdro ;]
Odpowiedz
Jeśli temat już zszedł na inne konsole, to mogę dodać, że coś takiego jest też w NHL 2001 na PC, na PSX nie ma niestety.
Tylko, że nie wygląda to tak świetnie jak na tym zdjęciu, albo przynajmniej ja nie mogłem osiągnąć takiego efektu, dawno temu w to grałem jak byłem mały ;p.
Ciężko było zrobić zdjęcie, trzeba mieć równo oświetloną twarz, bo cieni nie usuniemy, a jak już oteksturujemy swoją postać to cera bardzo będzie się różniła od pozostałych graczy.
Ale tak czy inaczej fajna sprawa, dużo śmiechu ^^
[Obrazek: JSXpro.png]
Odpowiedz
Cytat:WoW, nawet nie wiedziałem że coś takiego istnieje na PS2 ;] Naprawdę fajne.
To chyba tylko jedna gra z taką funkcją, nic innego nie znalazłem oprócz tego :/

A ja właśnie znalazłem, patrz " Eye Toy Cameo".

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_gam...ith_EyeToy

Jak ktoś posiada którąś z tych gier, niech napisze, czy jest dostępna opcja własnej twarzy :P
Odpowiedz
(09-03-2011, 17:22)JSXpro napisał(a): Jeśli temat już zszedł na inne konsole, to mogę dodać, że coś takiego jest też w NHL 2001 na PC, na PSX nie ma niestety.

Na PSX? Heh no wiesz zdziwiłbym się gdyby na taki stary sprzęt istniała taka technologia już:)
Sygnatury nie ma bo wywoływała negatywne emocje:)
Odpowiedz
Hehe na PSX ,a gdzie chcesz kamerkę podpiąć ?
Odpowiedz
pod USB ?
[Obrazek: psx3_01.jpg]
[Obrazek: psx3_04.jpg]

Na Ps2 nie ma możliwości dodania swojej twarzy do menu edycji zawodnika dla ścisłości.
[Obrazek: JSXpro.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości