No jeśli mówisz, że się nie zawiodę to nie pozostaje mi nic innego jak wybrać FNR3 :)
@edit: gierka super, jak widać gameplaye nie oddają wszystkiego :)
@edit: gierka super, jak widać gameplaye nie oddają wszystkiego :)
![[Obrazek: vr52ma.png]](http://i52.tinypic.com/vr52ma.png)
|
Fight Night Round 3
|
|
No jeśli mówisz, że się nie zawiodę to nie pozostaje mi nic innego jak wybrać FNR3 :)
@edit: gierka super, jak widać gameplaye nie oddają wszystkiego :) ![]()
12-02-2011, 11:37
Dobra recenzja, ale mi się Fight Night 3 nie podoba. Wszystko jest wolne i sztuczne. Grałem w trójke na PS2 i grałem także w demo Fight Night Champion i jest niby 'nowsze' ale nie zauważażyłem oprócz grafiki dużych zmian względem trójki. (w czwórke nie grałem)
12-02-2011, 15:02
Mnie się tam podoba. To kwestia gustu :D ale w sumie po za FNR 3 grałem tylko jeszcze w Fight Night 2004 :/ :)
12-02-2011, 16:40
Czy ja wiem, czy sterowanie jest takie proste. Raz odpaliłem tą grę, stałem jak ten głupi przed przeciwnikiem i nic nie potrafiłem zrobić.. Więcej nie ruszałem tej gry.
Recenzja wystarczająco dobra.
13-02-2011, 12:16
Sterowanie jest w miarę proste. :)
05-03-2011, 15:52
Przekonałem się ostatnio gry :) Jest na prawdę dobra, ale mam mały problem. Moja postać z kariery w trybie szybkiej walki jest jakby niezaktualizowana. Jej statystyki są sprzed wielu wielu treningów, ale jednak kiedy zmieniłem mu fryzurę, to od razu się zmieniła. Jak to jakoś zsynchronizować ?
Tak stoi na wysokim poziomie :) Nie pomogę Ci w tym, ale to dziwne, że się od razu nie aktualizuje. Ja niestety nie sprawdzałem swojego boksera w trybie szybkiej walki.
06-07-2011, 17:09
Siema.Chciałem się spytać posiadaczy albo graczy tejże gry czy warto ją kupić.Chcę się dowiedzieć czy jest długa,i czy ogólnie warto.
Mój zestaw - Sony Bravia 37" + PlayStation 2 + jeden Dualshock 2 + 8mb
Dla Ciebie jedno kliknięcie - dla Mnie wielki krok ;D Proszę kliknij http://www.skracaj.com/1759.html
06-07-2011, 19:27
Świetna gra, jedna z najlepszych sportowych! Nie masz się, co zastanawiać tylko kupuj :)
Ma jednego minusa - strasznie wciąga :P |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Echo Night: Beyond | Kapitan Krwotok | 1 | 3090 |
01-07-2015, 11:28 Ostatni post: MrBrut |
|