Ile dziennie gracie na PS2?
Trzy godziny to jest taki standard, oczywiście jeśli mam wolną "chwilę" i chęci, których często brak. Jeśli jakaś gra mnie wciągnie na maxa to czas jaki spędzam przed konsolą się wydłuża.
[Obrazek: Mlyneq.png]

[Obrazek: retronagazieuserbar.jpg]
Odpowiedz
Jak na razie, max 30 min albo wcale. Gierki mi się znudziły, czekam za GTA SA i Fifą Street :/ (za paczkami)
[Obrazek: spray3.png]
Odpowiedz
hmm trudno powiedziec jak nic nie ma to sam moze max 2 h pogram dziennie w pesa czy w fife, jak z kumplem to juz dluzej po 4 h ale tylko w pesa, a kiedy "kupie" nowa gre no to gram poki jej za pierwszym razem nie przejde wiec czasem nawet 15 h [oczywiscie z przerwami]
Odpowiedz
Ja też tak 2h, czasem jak kumpel przyjdzie to więcej :D
"Tylko głupiec nie uczy się na błędach
Jak dostanie kopa w dupę krótko ból pamięta
Bogaci są ci dla których one dużo znaczą
Ci co wiedzą o co chodzi w wiedzę się bogacą"
Odpowiedz
Wszystko zalezalo od wolnego czasu, ale staralem sie nie przekraczac magicznej bariery 3-4 godzin.
Bo co to za przyjemnosc ukonczyc dobra gre w 3-4 dni?
Odpowiedz
Zgadzam się z DarkBolo gdy ja przejdziesz nie ma już tej frajdy i oczekiwania na inne zadania -misje itp.Grę lepiej przechodzić stopniowo np.Gta VCS Porobic z 5 hmmm... 10 misji i pojezdzić po mieście tam zabijac a nie w jeden dzień wszystko i do dupy.....Po zatym to bardza ciekawa gra ,która trzyma klimat
Odpowiedz
2-4 godzin maksymalnie :)
Odpowiedz
Ja tak od pon - pt jakoś 1h dziennie i czasami nie wszystkie dni bo nie mam czasu ostatnio. Przez weekend to średnio 3h w sobotę i 2h w niedziele i w piątek po szkole dłużej do wieczora. :)
"Seks z żywymi ludźmi nie jest zbyt dobry, bo zawsze mogą wstać i sobie pójść." -J.D

"Kiedy widzę piękną dziewczynę , myślę o dwóch rzeczach. Pierwsza myśl: być miłym , Druga myśl: "Ciekawe, jak jej głowa wyglądałaby nabita na kij" - E.G
Odpowiedz
30min dziennie, jak wpadnie kolega to łoimy w fifę z 2 godziny
Pomogłem? Dodaj mi 1pkt reputacji ;)
Odpowiedz
2 godziny tygodniowo to max.
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz