GTA SA na dwie osoby?? ;/
Wow nie wiedziałem że można w GTA we dwóch grać:D trochę musiałem poszukać, ale udało mi się znaleść tą ikonkę i po naciśnięciu przycisku start rzeczywiście book pojawiła się postać kobieca sterowana przez innego gracza:) Szkoda że nie da się wpisać kodów dla drugiej psotacie odnawiających życie, bo dzięki temu można by szybko niezłą rozrubę zrobić:P.
Sygnatury nie ma bo wywoływała negatywne emocje:)
Odpowiedz
Ehh, grałem. Nie ma podziału. Są misje. Po wejściu w ludzika musimy podłączyć 2 pada wtedy jedna osoba kieruje autem/helikopterem/motorem a druga strzela. I mamy misje żeby rozwalić np. 5 samochodów. To tyle :/ Wysiąść nie można a czas leci. Nic ciekawego :P
Cytat:Dwuosobowy tryb co-operative został dodany do konsolowych wersji gry (PlayStation 2 i Xbox). Ikonki dwóch graczy można znaleźć w wielu miejscach w świecie San Andreas. Ustawienie gracza na takiej ikonie i naciśnięcie jakiegokolwiek przycisku na drugim kontrolerze rozpoczyna misje dla dwóch graczy podobne do "rozwałek" ("rampages") z poprzednich gier tej serii.

Cytat:- Drugi gracz nie może grać z kodami
- Nie da się przybliżyć mapy w menu grając w tym trybie i nie ma znaczka gdzie aktualnie się znajdujemy
- Jesteśmy zmuszeni jeżdźić jednym samochodem, bo do osobnych nie da się wejść

Spis misji

Pojazd: Nie ma
Lokacja: Los Santos, Pershing Square
Zadanie: Zabić 15 obywateli w 3 minuty

Pojazd: Motor
Lokacja: Red Country, Montgomery
Zadanie: Zniszczyć 5 dowolnych motorów w 3 minuty

Pojazd: Sentinel
Lokacja: San Fierro, China Town
Zadanie: Zniszczyć 5 pojazdów w 3 minuty

Pojazd: Police Maverick
Lokacja: Desert, Los Payasadus
Zadanie: Zniszczyć samochody

Pojazd: Buffalo
Lokacja: Las Venturas, The Camel's Toe
Zadanie: Zabić 15 ludzi w 3 minuty
[Obrazek: spray3.png]
Odpowiedz
No ale i tak fajnie:) Można zaszpanować przed kumplami że się umie w GTA SA włączyć tryb dla dwóch graczy:P A i do pewnego stopnia można sobie we dwóch strzelać do przeciwników.
Sygnatury nie ma bo wywoływała negatywne emocje:)
Odpowiedz