Gry pc
Witam.
Mam takie pytanie, jakie gry wejdą mi na mój sprzęt? Na PS2 narazie nie pogram, ojciec wrócił z zagranicy i całymi dniami przed TV. Mój komp:
Ram 256mb ddr
Karta graficzna 64mb
Chyba to wystarczy, reszta też na słabym poziomie :P
Lubię wszystkie gatunki gier, ale najbardziej strzelanki :D
"Tylko głupiec nie uczy się na błędach
Jak dostanie kopa w dupę krótko ból pamięta
Bogaci są ci dla których one dużo znaczą
Ci co wiedzą o co chodzi w wiedzę się bogacą"
Odpowiedz
Call of Duty, Medal of Honor: Allied Assault, Battlefield 1942, Max Payne, Bloodrayne, Mafia, GTA, Morrowind, Need for Speed: Underground, Aliens vs Predator (1999) :)
Odpowiedz
Call of Duty grałem, cieło się ;/ Medal of honor grałem, przeszedłem, w battlefield zagrałem i nie podoba mi sie, max payne gralem, gta gralem, morrowind nie podoba mi sie, nfs gralem, mafia gralem ciela troche, alien wydaje sie byc fajny, bloodrayne glupie :P
"Tylko głupiec nie uczy się na błędach
Jak dostanie kopa w dupę krótko ból pamięta
Bogaci są ci dla których one dużo znaczą
Ci co wiedzą o co chodzi w wiedzę się bogacą"
Odpowiedz
Oddworld Abe's Odysee i Exoddus.
GTA VS,SA
Odpowiedz
O to ja nie zakładam nowego tematu mój sprzęt to 6.3 GHz procek 2.5gb ramu i zintegrowana nvidia 256mb :D co na takie "cus" mi pojdzie :D ?
Odpowiedz
Vietcong:D tylko że to dość trudna gra;P więc będzie męczarni trochę
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
[Obrazek: Adek1989_PL.png]
Odpowiedz
(15-02-2011, 17:06)reaktywa napisał(a): O to ja nie zakładam nowego tematu mój sprzęt to 6.3 GHz procek 2.5gb ramu i zintegrowana nvidia 256mb :D co na takie "cus" mi pojdzie :D ?

Nie wiem czy to chęć pochwalenia się, ale procek 6.3Ghz na każdym rdzeniu jest niemożliwy do utrzymania w warunkach domowych ;) Duże voltowanie wymagałoby chłodzenia ciekłym azotem.

Zintegrowana karta to pyta - ma bardzo niską wydajność - w końcu wszystko musi się zmieścić na mobo.
Tego typu sygnatury są zabronione
Odpowiedz
x3 2.1 :) i nie jest to chęć pochwalenia się ... poprostu do minimalnych czy zalecanych wymagan gry zawsze jest podawane jaki procek ma byc więc podałem żeby nie było... a karta wiem... ale ja nie jestem wymagający... najlepiej jakiś multiplayer z fajnymi ludźmi ? :D
Odpowiedz
Wow to kolega dysponuje czymś lepszym niż Intel Core i7 Hehe :P
Moj PC:

Bazuje na plycie Asus'a (zbedna nazwa modela na co wam :) )
-Z 2 na 4GB ram DDR2
-GeForce 9600GT 512( Podkrecona)
-Intel Pentium Dual Core 3.0Ghz x 2
Zasilacz i reszta zbędna :P Da się grac

Dobra gra na Twoj PC będzie: The Suffrering. Stara ale jara gra(2 cześć lepsza)
Ps2 Slim SCPH-77004(Silver)
Ps3 Slim,Fat
PSP
Odpowiedz
nie chodziło mi o horrory :D wystarczy że chodze do szkoły , uwierz mi :)) dalej dawac i pko chce niech sie chwali kompem xd!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: