Ankieta: Czy chciałbyś aby statystyki forumowe były bardziej rozbudowane i zawierały więcej informacji?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
29.41%
5 29.41%
Nie
70.59%
12 70.59%
Razem 17 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Bardziej rozbudowane statystyki?
No bo zaproponowałem żeby pisało kto napisał np najwięcej wiadomości jednego dnia o ile pamiętam i ty jakby podmieniłeś to na "kto najwięcej spamuje" (ja akurat zrozumiałem że ta pierwsza twoja wiadomość to na serio, a druga to trochę na żarty),więc teraz nareszcie ja to powiem...ten żart był żałosny:D Oh ale chciałem to napisać:P Na SB mnie męczyłeś cał dzień traktując wszystko co ja napiszę śmiertelnie poważnie to ja też mam do tego prawo chociaż raz.:)

Zasadniczo jak piszesz w pewnym sensie dwuznaczne wiadomości to nie pisz potem że nie czytam ze zrozumieniem bo to nie fair.
Sygnatury nie ma bo wywoływała negatywne emocje:)
Odpowiedz
wiesz jak mnie teraz wkurzyles... ;)) tak ze mnie walka cisnac no wiesz ty co ;/
Odpowiedz
Ok to teraz ja ;] Na początek mały offtop. Prośba do panów: Evandera i Piterixosa. Wymieńcie się numerami gg i tam sobie wyjaśniajcie te wasze wszystkie żarty, wałki czy inne brudy. Krew mnie zalewa jak czytam wasze dziecinne potyczki, które najczęściej kończą się tak: żartowałem, że żartowałem, że ty żartowałeś jak ja żartowałem. Jeszcze na SB jakoś to ścierpię, ale jak zaczynacie jakiś wątek, piszecie nowy temat, a wszystko jak zawsze sprowadza się do tego samego, czyli jakiś przepychanek, a potem kłótni i przeprosin. I wszystko to na oczach całego forum, po co nam to? Mnie i podejrzewam, że to nie tylko moje zdanie naprawdę nie interesują wasze bieżące relacje. Zaczyna to przypominać jakąś telenowelę na żywo, istna dziecinada ;] Opamiętajcie się. Mógłbym to napisać w każdym innym miejscu, ale robię to publicznie, żeby wszyscy byli świadkami.

Co do statystyk to uważam, że to pomysł na siłę i zbędna pierdoła, która nikomu do niczego nie jest potrzebna. No chyba, że tylko po to, żeby potem narzekać, że był pomysł, ale użytkownicy a w szczególności ekipa była jak zawsze na "nie".
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
zgadzam sie z toba kratos. tylko widzisz piter nie napisze na pw czy na gg bo woli sobie nabic posty... ile razy mowilem zeby walic na pw jak ktos chce pogadac albo podyskutowac ale oczywiscie taki piter po co jak lepiej przy wszystkich. i przepraszam cie kratos ale bede reagowal na takie zaczepki bo bardzo nie lubie jak ktos mi wmawia nieprawde. koniec offtopu.
Odpowiedz
No ok Kratos:) Obiecuję już nie gadać o tym...w sumie to nawet masz rację że tak to wygląda. To ty też zapomnij i nie miej nam tego za złe:) nic się nie wydażyło i tego się trzymajmy.

Co do tej drugiej części...Mówiąc o narzekaniu masz mnie na myśli? (Chodź coś mi się tu przypomina wątek o ocenie Administracji i post reala...) bo jakby co to się mylisz:)

eV BŁAGAM tylko bez takich...wiesz nie wiem czy to piszesz na poważnie ale jeśli tak to straszny lizus z ciebie. To ty ciągle na SB doczepiasz się do tego co ja napiszę a nie na odwrót. Nie pamiętam byś mówił coś o PW (fakt wysłałeś mi kilka godzin temu jakąś wiadomość na PW ale parę chwil potem znowu się na SB doczepiłeś)...Matko i kto tu wmawia nieprawdę? No i ja mogę dać przykład dlaczego to ty się czepiasz jakby co...ale naturalnie nie w tym temacie.
Odpowiedz
Jak dla mnie mogłoby być więcej statystyk.
Aha i z tym, że to nieprzydatne itp. to tak jakby mówić, że SB jest bezsensu. Gada się o niczym, bezsensowne kłótnie i na dobre to nikomu nie wychodzi ;]
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz
Kolejny wspaniały pomysł który nie przeszedł hehe ^^
Odpowiedz
Cerinione dzięki że odważyłeś się mnie poprzeć:) Właśnie najczęstszym argumentem przeciwko mnie jest tu to że "to bez sensu" a sens jest bo można by się więcej rzeczy dowiedzieć...bo skoro ktoś już wchodzi w statystyki to pewnie chciałby zobaczyć jak najwięcej rzeczy:)
Odpowiedz
Dobra a w takim razie wytłumaczę wam, co znaczy, że te statystyki są bez sensu. Nowe funkcje wprowadza się po to, żeby jak najwięcej osób z nich korzystało, to oczywiste. A ile osób korzysta z dotychczasowych statystyk? Bo ja do tej pory 3 razy tam zajrzałem, nie wiem po co w sumie, bo do niczego mi się to nie przydało. Bo do czego niby jest mi potrzebna wiedza kto ile dzisiaj nabazgrał albo kto pisze najdłuższe wyrazy na forum, czy na ile sylab te wyrazy się dzielą? Jeżeli ktoś ma ochotę niech to ręcznie liczy i gdzieś tam sobie zapisuje, też jakieś rozwiązanie. Nie ma tu co porównywać do SB, bo to jest ciągle oblegane i nikt mi nie powie, że to akurat zły pomysł z wprowadzeniem go.
You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!

[Obrazek: montana_pl89.png]
Odpowiedz
Osobiście nie ma bata, bym wszedł w statystyki mniej, niż raz tyogdniu.
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: