FPS dla słabeuszów
Nie wiem, czy ktoś podawał, ale James Bond : From Russia with Love jest bardzo proste, masz automatyczne celowanie. Dobra
gra pełna akcji, no i Sean Connery w roli głównej ;P
Odpowiedz
Misji w Blacku jest nie kilkanaście, a osiem. Trochę mało ale mi zajęły one coś koło 16 h (na normalu)
PS2 forever.
Odpowiedz
ok sorry nie miałem jak sprawdzić dokładnie...ale tak gra jest długa ze względu na wysoki poziom trudności (no a misję są też ogólnie dość długie).
Sygnatury nie ma bo wywoływała negatywne emocje:)
Odpowiedz
Ja jestem mega przyzwyczajony do myszki i klawy jeżeli chodzi o fps'y. Na ps2 grałem w Killzone (skończyłem), blacka (jestem gdzieś w połowie bo nie mam czasu zbytnio), TimeSplitters 3 (głownie arcade). Idzie sie przyzwyczaić do pada na tyle żeby pograć dla przyjemności ale wymiataniem bym tego nie nazwał :)
Playstation 2 Slim scph 77004 pal + 2xDualshock 2 + 64mb MemCard + trochę gier
Odpowiedz
15 misji o jej ja jestem gdzies w 6-7. Jak tam misje po 40 minut sie gra xd :D ja juz lape fps na analoga. Ale i tak podziwiam mojego kuzyna na ps3 jak w bfbc2 wymiata :D.
Eee black nie jest trudny sam smigam na normalu i pierwszy raz przechodze i mnie tam zdziwienie poziomem trudnosci nie lapie trzeba bedzie zagrac na najtrudniejszym :D. W blacku mi sie nie podoba ze trzeba mlucic duzo w przeciwnika ale ja juz wyczwiczylem hedy wiec mi jest latwo :D.
Odpowiedz
w cod 3 jest aimbot jak dasz zbliżenie na przeciwnika to automatycznie na heda celownik idzie
Odpowiedz
W Cod: World at war też jest, choć można wyłączyć.
Odpowiedz
(02-02-2011, 11:49)pietras155 napisał(a): w cod 3 jest aimbot jak dasz zbliżenie na przeciwnika to automatycznie na heda celownik idzie

Mam CoD'a 3, ale o tym nie wiedziałem. Pewnie da się włączyć w opcjach, ale ja mam wersję po niemiecku i nie za bardzo mogłem znaleść.

A co do tematu to raczej nie bierz MoH'a, gdyż w każdym są momenty gdzie niewiadomo co robić. Jak coś to weź CoD 3.
[Obrazek: Derpy-is-Excited-281652870]
Odpowiedz
Tak rozmawiacie o tym call of duty 3. Tak wogole to graja jeszcze ludzie przez internet?
Odpowiedz
Czemu mieliby nie grać?
[Obrazek: ekrms3.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: